לסופשבוע

../images/Emo210.gifושכחת אותי ספוני =(

זהו לא מדברת איתך ספונית ! את ספונית שכחת??! את ספוני הספה?! או .קי.. אל דברי איתי :(( :D

../images/Emo110.gifלחשובוות מכולללללללללללל../images/Emo99.gif

וואי אני לא יודעת איך שחכתי תספה הכי יפה בעולםםםם ספוני שלי כפרעליךך סוריייייי זה היהי לפני כנסית שבת בלחץץ סורי שנמתי סולחת??
ספוני יפשליי אני אוהבתותך הכי הרבה בעולם נסיכה יפשלי אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת פלורינוששששלייי כפרעליךך סוריי גם ממךךךך אחותי הקטנהההXD ומורנוששששש השמנה שלייי חחחחחחחחחחחחחחח איך שחכתייי מרובב שאנחנו כול היום מדברותתתXD אוהתבותכיםםם ייפותתת

lililulu

New member
אהם מחקה את דילבD: ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifפריקת אהבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אהם נתחיל... היו היה פורום אחד...חחח סתם אמממ.... ככה: מיכל רותם דילב נופר ספיר שירה אוראל ירדן לינוי מורן פלורין פטל-שני קרן בת אל שחף ולא זוכרת מי עוד יש פה בפורוםD: אה ומתן ההומו הנחמד שנופר שונאתD: [הומואים שליטה
] ומי ששחכתי שיצרף את עצמוD: כולכן מדהימות למרות שלא עם כולכן אני בקשר :) אבל הכי הכי אני אוהבת את...........................................
אורצ'ו
דגן
וכל שאר שחקני האימפריה בכחולXD אה והתמונה ששמתי זה סתם של איזה שחקן שהיה לו אתמול יומולדת היא לא קשורה לכלוםD:

lililulu

New member
תיזהרי רק לא ללחוץ פעמיים על "שלח", זו טעות

נפוצה וכדאי להימנע ממנה, זה מוציא אותך בן-אדם מטומטםD: וכן הם משחקים בלאומית...זה הליגה שמתחת לליגת העל אם אינך מודעת לכך

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif,איזה מעצבן זזזזזזה !!!!!!!!11111

חח אני יודעת,סתם אידיווטים.D= ואוא,יאללה היום מכבי מנצחת את הפועל בע"ה בע"ה בע"ה. D;

lililulu

New member
סתם הומואים...יאללה הפועל! סתם כבר לא אכפת לי

מהם חחח שלשום ואתמול ראיתי ליגת האלופות בכדורגל...זה הרבה יותר מעניין ממכבי תל אביב...יאללה מנצ'סטר יונייטד! כריסטיאנו רונאלדו

למעלה