לנר ראשון

../images/Emo20.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo20.gif

תחרות הגיבור שלי בפורום פסטיגל גיבורי על יוצאת לדרך- ספרו לנו מי הגיבור שלכם ותוכלו לזכות בדיסק שירי פסטיגל גיבורי על: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1126&msgid=68459920
לרגל יציאת הדיסק החדש של דויד ברוזה "חניון מלא"- ספרו לנו חוויות מחניונים ותוכלו לזכות בדיסק: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1125&msgid=68478581
השתתפו בתחרות עיצוב טפטים בפורום ליאל קולט ותוכלו לזכות בסינגל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1022&msgid=68425546
טרם הצבעתם לתכניות השנה שלכם בטלוויזיה בטקס טפ"ה הזהב? למה אתם מחכים? http://users.tapuz.co.il/ygjtool/109/default.asp

אינעל העולם ../images/Emo46.gif

קר לי
קר לי
קר לי
קר לי
קר לי
קר לי
קר לי
קר לי
קר לי
קר לי
קרררררררררררררררררררררררררררררררר

Rinattt

New member
לי לא קר אבל גם אני ../images/Emo46.gif

הגיע הח-ן ישראכרט וגיליתי שהגנבים תידלקו על חשבוני ב-300 שקל, יעני מהההההה שיהיה להם דלק לחזור הביתה
וכן ברור שכבר באותו בוקר התקשרתי וביטלתי את הכרטיס, הם תידלקו לפני שהתעוררתי. אוףףף אוףףף אוףףף מרגיז

Rinattt

New member
שמחת זקנתי בראש חוצות ../images/Emo46.gif

ממש מעניין את סבתא שלי ברגע זה ממש כמה ליטרים... אין לך משהו אחר לעשות במקום לחשב לי ליטרים?

ayb1

Well-known member
התחנת הדלק נוהגים לירשום את מס

המכונית בעצם מחוייבים לרשום . דרשי מחברת האשראי לא לכבד את התשלום הזה,הם ינסו להיתחמק אבל אם תשלחי להם בכתב הוראה לא לשלם ותפטרי אותם מהאחריות לאי תשלום החשבון הזה. כספך יוחזר לך,ושבעל תחנת הדלק ישא בנזק או לחילופין הביטוח של כרטיס האשראי. וכך תוכלי להמשיך בתוכנית שלך לענין החתונה מה שאת אולי צריכה זה מימון בניים אבל לזה אני בטוח שבתושיתך תמצאי פיתרון

Rinattt

New member
וואלה...

תודההההההההה, ולא רק הכסף, אולי הם יתפסו... זה יהיה אחלה... < פרצו לי ולעוד 4 שכנים >

אז גם אני ../images/Emo46.gif

כי לא קר לך אבל גנבו לך. תתקשרי לחברה ותסבירי להם, יכול להיות שיזכו אותך

Rinattt

New member
סופיייייייייייייייייי

לא מספיק אני עצבנית בא לי הסוכן לחשב לי כמה ליטרים! הכסף הזה שמרתי 600 ש"ח לקנות בגדים לחתונה יום חמישי, ומה אני אקנה בדיוק ב-300 שקל? אני לא יכולה להיכנס למינוס, לא עשיתי בכוונה מסגרתתתתתתתתתת
אוףףףףףףףףףףףףףףף

עד שהוא הצליח להפעיל קצת המוח??

למה לדכא אותו??? את יודעת מה זה לעשות פעולה במחשבון????????. רעה ולא מתחשבת שכמותך. וואלה, מבעס לאללה הקטע הזה,הא? תבדקי אולי בחנויות אחרות, יותר זולות.

Rinattt

New member
נו באמת סופיה...

אחד שמרוויח 12,000 שקל בחודש פעולת החשבון קטנה עליו... מעניין כמה ליטרים הוא ממלא באופניים כשהולך לבית קפה לדייט... חחח וזו חתונה של המשפחה רציתי משהו יפה

הסוכן64

New member
בינתיים לי לא גנבו את הישראבלוף...

ואל תצחקי על האופניים,הם שוות יותר מהמכונית שלך!

Rinattt

New member
כולי אושר ושמחה שהאופניים שלך

שוות יותר מהרכב שאין לי
יודע מה? להבדיל ממך שמחה גם שלא גנבו לך את הישראכרט ושום דבר, בכלל שמחה שיש לך גם אחלה משכורת - ולא אני לא מדברת בציניות וגם לא צוחקת עלייך - הלוואי ותרוויח גם יותר! וזה בשיא הרצינות נאמר! אבל מה אילן? אני גם מקווה שטיפ טיפה שכל יכנס למוח המעוות שלך, יודע למה? כי אתה מגחך על הישראבלוף ועל שגנבו לי, כי אתה שמח כשרע לאחרים, כי אתה מתרברב בעצמך ובמה שיש לך יתר על המידה, יודע אומרים: אל יתהולל חוגר כמפתח - זה לא אני המצאתי - אז תפנים! אם יבטיחו לי משכורת, אופניים, בית ועיניים ירוקות תמורת שכל מצומצם כשלך - אני מוותרת!!! תעשה לי טובה אחת גדולה - תתעלם ממני ומכל מה שאני כותבת ולעולם אל תגיב לי, קאפיש? תתאדה לי מהאישונית

הסוכן64

New member
כאשר תיקני מניות בפורום תוכלי להחלי

ט עם אני מתאדה או לא.אני לא רברבן על מה שיש לי פשוט עינייך צרות הם
ודרך אגב,עוד 4 חודשים אני מקבל תוספת בשכר ...יכולה עכשיו להתפחלץ...

Rinattt

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

יודע אילן, צרות עין באה ממקום של אין... וכנראה אולי שלי... אין... מה לעשות? רק אתה זכית ברמת חיים גבוהה... תהנה לך מותק... וביקשתי שלא תגיב לי, לכלל הפורום זה ממש לא עינייני! וכאן תמה שיחתנו, תגיב - תגיב, לא תגיב - נחמד כיפליים...

Rinattt

New member
איזה יופי סופי...

יש לך אישור בכתב להמשיך לצחוק... תודי שזה אחלה
בקשי על הדרך המלצות לרזומה שלך

mars4

New member
זה כמו הבדיחה...

מתקשרים לאיש אחד מהבנק ואומרים לו "סליחה, אבל אנחנו חושדים שגנבו לאישתך את כרטיס האשראי" "לא נורא" הוא מגיב "מה לא נורא?" מתפלא הפקיד "מה, זה לא מטריד אותך?" "מטריד? ולמה שיטריד אותי, הגנב בטוח יוציא פחות.."

deena

New member
בואי

תעבדי פה לידי בתוך הסאונה. רותי, מדליקה את החימום מעליי (לא לידה, רק מעליי). אני סוגרת. רותי מדליקה שוב. וחוזר חלילה מהבוקר. נפלא.

למעלה