מישהו מתכוון ללכת לפסטיבל |גיטרה
צ ציפיטפטת New member 12/7/05 #2 כרטיס לשלמה ארצי בקיסריה שבת הקרובה במחיר של 100 ש"ח. כל הקודם זוכה. נא לפנות אליי במסרים.
ר רחלי228 New member 12/7/05 #3 אני וה-../images/Emo68.gif שלי. שנה שעברה הייתי מנועה מלרקוד. השנה מתכוונת להוציא ניצוצות מרחבת הריקודים. יש גם המון הופעות כייפיות ללא תשלום.
אני וה-../images/Emo68.gif שלי. שנה שעברה הייתי מנועה מלרקוד. השנה מתכוונת להוציא ניצוצות מרחבת הריקודים. יש גם המון הופעות כייפיות ללא תשלום.
S sharon30v New member 12/7/05 #6 יש לי כרטיסים למופעים המרכזיים../images/Emo140.gif עדיין לא יודעת כמה, מי שמעוניין יגיד אני....שרון ואני בתור כרמיאלית לשעבר במשך 27 שנים גם אהיה שם והתפנק גם אצל אמא!
יש לי כרטיסים למופעים המרכזיים../images/Emo140.gif עדיין לא יודעת כמה, מי שמעוניין יגיד אני....שרון ואני בתור כרמיאלית לשעבר במשך 27 שנים גם אהיה שם והתפנק גם אצל אמא!
צ ציפיטפטת New member 12/7/05 #7 אם הייתי יכולה לא הייתי מוכרת זה הכרטיס שלי... אז המחיר הוא מחיר מציאה... וזה קיסריה וזה שלמה...
R R a c h e li New member 12/7/05 #10 חחחחחחחחח...תופסת טרמפ...../images/Emo73.gif רכב למכירה שנת 97 רובר 214 ידני 89000 ק"מ חמודה לאללה....קשה לי להיפרד ממנה (לדעתי גם לה ) מידע נוסף במסרים יששששששששששש תפסתי טרמפ.....
חחחחחחחחח...תופסת טרמפ...../images/Emo73.gif רכב למכירה שנת 97 רובר 214 ידני 89000 ק"מ חמודה לאללה....קשה לי להיפרד ממנה (לדעתי גם לה ) מידע נוסף במסרים יששששששששששש תפסתי טרמפ.....
R R a c h e li New member 12/7/05 #15 מה ../images/Emo35.gif הסוכן הוא אילן עם העיניים הירוקות יווווווווווווווו.....סוכן של מה אולי אוכל לסגור דיל על רכב איתו.....
מה ../images/Emo35.gif הסוכן הוא אילן עם העיניים הירוקות יווווווווווווווו.....סוכן של מה אולי אוכל לסגור דיל על רכב איתו.....
ה הסוכן64 New member 12/7/05 #17 תאמת? לא עקבתי אחרי זה,עם האופניים הקודמות עשיתי 2400 קילומטר כי העברתי בין הזוגות את המד מהירות
ה הסוכן64 New member 12/7/05 #27 למכוניות רובר יש 2 סוגי מנוע...אחד של חברת רובר ואז אין לרכב שוק,וסוג מנוע שני הוא של הונדה ולדגם הזה יש שוק. הרי חברת הונדה קנתה את חברת רובר...
למכוניות רובר יש 2 סוגי מנוע...אחד של חברת רובר ואז אין לרכב שוק,וסוג מנוע שני הוא של הונדה ולדגם הזה יש שוק. הרי חברת הונדה קנתה את חברת רובר...