למטרה טובה...

oofnikit

New member
../images/Emo32.gif למטרה טובה...

שלום !!! זה אומנם לא קשור ממש לפורום, אבל החלטתי לכתוב את זה בכל מקום שיהיה סיכוי שיעזרו לנו.... אני התחלתי להתנדב למען פינת חי בביה"ס הישן שלי. פינת החי כולה הוקמה מכספים ומתרומות של אנשים טובים, שמבינים את חשיבותם של החיות במערכת החינוך.פינת החי נמצאת עדיין בתהליכי הקמה, ויש עוד הרבה הרבה מה לעשות ולהוסיף. פינת החי שלנו היחידה בכל האזור ולכן משרתת לא רק את ילדי ביה"ס התיכון בו היא פועלת אלא גם את ילדי כל בתי הספר היסודי, הגנים וכמובן החינוך המיוחד שמפיקים כל כך הרבה מהמגע עם בעלי החיים. הילדים פשוט פורחים. בחלק מהשבתות המקום פועל למען ילדי השכונה. המקום מורכב ממכלאה חיצונית יפה ומרווחת ששם יש תרנגולות (גם הודו), ברווזים, פניניות,יונים והארנבונים והשרקנים בימי הקיץ. ויש לנו שני עיזים ח-מ-ו-ד-י-ם ! בפנים יש את האוגרים והעכברים ואיגואנה שממש לא מזמן קיבלנו. יש עוד הרבה מקום לעוד חיות. האנשים שפועלים למען אותה פינת חי פשוט עושים זאת באהבה ורואים את זה. המורה שאחראית על כל העניין (וגם הקימה את הכל ), פשוט מדהימה ומקדישה כל כך הרבה זמן, כוח, ומאבקים כדי שהמקום יגדל ויתפתח. בנוסף, גר שם בחור מקסים ותפקידו לטפל בחיות ובעצם מהווה נוכחות קבועה שם (כלומר, לא עוזבים את החיות גם בלילה...). אחרי כל ההקדמה הזאת...מה שאני בעצם מבקשת הוא כל דבר שיוכל לעזור לנו. אם: • יש לכם אקווריום/ טרריום/ כלוב מיותר נשמח לקבלו ( חסר לנו בטירוף...) • נולדו לכם יותר מידי ארנבות/ שרקנים/ אוגרים וכיוב'- נשמח לקבלם ! • יש לכם כל דבר שיוכל לעזור לנו....תודה רבה ! תודה רבה רבה למי שקרא עד לפה. לפרטים נוספים על פינת החי ועליי, שלחו לי מסר !!! אנחנו מוכנים להגיע לכל מקום... שיהיה לכם יום נהדר.

ה דרומי

New member
אקווריום יש וגם שולחן יש בשבילו

פנורמי בגודל מטר תבאו תעמישו ותקחו לכם

למעלה