לל"ג בעומר

foofam

New member
רוקולנוע - הצדעה לרוג'ר ווטרס

ביום שישי, ה16 ליוני, יתקיים בסינמטק בחיפה מופע הצדעה לרוג'ר ווטרס, לכבוד הגעתו ארצה. בערב ישתתף גם ידידנו אורי ברייטמן. ובכן: יום שישי, 16.6, סינמטק בחיפה (ליד האודיטוריום), שעה 22:00 (עד 01:00 ככל הנראה). מחיר כרטיס - 33 שקלים, 04-8353529 להזמנות טלפוניות. פרטים נוספים בהמשך

microbe15

New member
איך אפשר הצדעה לרוג'ר בלי הזמרות?

גם פינק פלויד וגם רוג'ר (וגם גילמור?) מאד אהבו להשתמש בזמרות בהופעות שלהם. בכל מקרה לדעתי הן מיותרות ולא ממש מוסיפות לשיר.

חרטושה

New member
בוא נפריד

אני מדברת על שני דברים שונים. יש את הזמרות שרוג'ר ופינק פלויד השתמשו בהן וזה בסדר. ומצד שני יש את הזמרות שאורי ברייטמן משתמש בהן- שזה סיפור אחר לגמרי.

foofam

New member
אם זה היה בשליטתי ../images/Emo3.gif

אני לא יותר ממנוי ברשימת תפוצה שלהם... בקשות וטענות ליורם מארק רייך

קולטורה

New member
הלילה פינק פלויד

מחווה מדהים ללהקה הלילה בהופעה פרטים באתר www.koltura.com

FataLico

New member
כרטיסים להופעה של רוג'ר

אני יודע שמקומה של הודעה זו הוא בלוחות. אולם, זה טיפה מיוחד ולכן אבקש את תשומת לבכם. קניתי לפני חודש צמד כרטיסים להופעה של רוג'ר ווטרס. היום לפנב"ק נפטר קרוב משפחה שלי, ובעקבות כך לא אוכל וגם אינני מעוניין להגיע למופע. אני מוכן למכור את הכרטיסים במחיר של 350 לאחד, הפסד של 50 שקל סה"כ. אם מישהו מעוניין הוא מוזמן לשלוח מסר. תודה.

IamAR

New member
../images/Emo15.gifתחרות הלהקות - התוצאות../images/Emo70.gif

תחרות הלהקות שערכה קומונת ACDC הגיע לסופה הרשימה נבנתה ואת התוצאות הסופיות ניתן לראות כאן

rozgil

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif אתם חייבים לראות את זה:

הזמרת האיסלנדית לקחה קשה את ההפסד בחצי גמר האירוויזיון לראות ולא להאמין - הזמרת האיסלנדית סילביה לקחה קשה את ההפסד בחצי גמר האירוויזיון וזה כולל בין הייתר סטירה לאחד המעריצים , קללות וכמעט מכות אם אחת הכתבות : http://www.youtube.com/watch?v=snG2V-PtpB8&search=eurovision (פורסם לראשונה בפורום סקופים וחדשות - רוטר.נט ע"י YES )

לאלבום הזה יש שם?

מי המבצעים? מה הטעם להמליץ על אלבום אם אינך נותן את פרטיו?

frucht1

New member
ווואווו....

טוב שלא ביטלת את החברות שלי בתפוז. אז ככה - המופע הוקלט ב 70 אני הצלחתי להשיג את החלק השני של המופע, לצערי לא מצאתי את החלק הראשון אפילו באי ביי בחלק השני מופיעים: ג'ודי קולינז רוברט ריאן טום פאקסטון ריצ'י הייבנס ופיטי סייגר ג'ואן באז (השם היחידי שמוכר לי) ועוד אודטה (טוב, גם זה מוכר) אני יודע שבחלק הראשון בוב דילן גם מופיע

למעלה