האמת היא
שיכול להיות שכולם יקראו לי עכשיו נאיבית אבל אני עדיין מאמינה שיש עם מי לדבר בצד השני. אני חושבת שבסופו של דבר כולנו בני אדם והכל בסופו של דבר זה עניין של חינוך... אני חושבת שכל הבעייה התחילה בעצם המושג "צד שני", עצם העובדה שמלכתחילה הרגשנו ש"הם" לא חלק "מאיתנו" ושראינו אותם כעם נפרד... וכך גם "הם" אותנו... ברגע שנבין שכולנו בני אדם ושגם "בצד השני" יש אנשים שפויים שרוצים סה"כ שקט ושוויון זכויות ולחיות את חייהם לפי אמונתם זה יפתור המון בעיות בעולם הזה (אם לא את כולן במישור הלאומי). זו גם הבעיה שלנו עם דתיים-חילונים, ספרדים-אשכנזים... אם תחשבו על זה זה לא שונה בהרבה... זה פשוט יצא מפרופורציות לצערי ואני חושבת שאם ניתן לאנשים ה"נכונים" לנהל את הדברים יש לנו עדיין סיכוי להינצל (בכל זאת, פורום אביתר בנאי- כבוד
). זה נכון שזה כואב ושהממשלה שלנו יצאה ממש לא בסדר אחרי שהיא ביקשה מהאנשים ששם ליישב את האזור ההוא ועכשיו היא כאילו נוטשת אותם ויוצא שכאילו היא מגרשת אותם משם אבל אני מאמינה שבסופו של דבר הכל יהיה לטובה. זה כואב וקשה, והיחס שנותנים להם כרגע הוא זוועתי אבל אני לא חושבת שזה צעד לא נכון. אני חושבת שהצעד נכון והבעיה היא בדרך. רק אם שני הצדדים יעשו פשרות לכאן ולכאן נגיע בסופו של דבר לאנשהו...זה נכון שהעם שלנו הולך ומתפרק ושמישהו צריך להתעורר ומהר אבל יכול להיות שפשרה מהסוג הזה תעזור במשהו. בינתיים זה רק יוצר עוד שינאת חינם בתוך הארץ אבל זה בגלל הדרך שהיא שגוייה לחלוטין לדעתי... אני רק מקווה שהממשלה תבין את זה ותעזור למפונים כמה שיותר... ושלא תקום באמת מדינת טרור... זהו, אני יודעת שזה לא מעודד במיוחד, אבל זו דעתי...