לכולם:

N i c o l e

New member
../images/Emo32.gif לכולם:

זה ממש לא קשור לקוויזים אך מכיוון שאני מבקרת בפורום יום יום אני מרגישה שאני יכולה לחלוק זאת עמכם: להקת "מעורב ירושלמי" היא הלהקה המייצגת של ירושלים. להקה מצויינת שמערבת שירה משחק וריקוד ביחד. אנחנו מקימים מחזמר עכשיו בלהקה ואנחנו צריכים בנים. אז מי שגר באיזור ירושלים ויודעת לשחק ושיר טוב או מכיר מישהו כזה- בבקשה תציעו לו או לעצמיכם לבוא ולנסות. רוב הסיכויים שאם תבואו להבחן תתקבלו, אז תבואו, אין לכם מה להפסיד. מי שמתכנן לעצמו עתיד בתחום הבידור- זו הלהקה שתקדם אותך ותתן לך נסיון! החזרות נערכות בגן הפעמון, מרכז נורית קציר, כל יום ראשון ורביעי, בימי ראשון מארבע וחצי עד שבע, ובימי רביעי מארבע עד שבע. כל העניין עולה 175 ש"ח לחודש. ליותר פרטים- נא לפנות לאיי סי קיו שלי- 122210949 או להשאיר לי הודעה. תודה על ההקשבה- ותבואו לנסות- כדאי לכם!

LeAnNe

New member
../images/Emo32.gifלשחר../images/Emo182.gif

אמרתי לך שזה יצא רעע

LeAnNe

New member
רק בלי עצבים...../images/Emo182.gif

א. אני יודעת שזה פורום קוויזים. ב. אני גם מודעת לזה שזה שרשור
ג. בגלל שזה שרשור
שרשרת את התמונה הזאת, בשביל שחר (חברה בפורום) שבקשה ממני שאני אראה לה את זה ולא הצלחתי לשלוח לה את זה בדרכים אחרות. ד. סליחה אם עשיתי משהו רע.

coconut56

New member
כנס\י

בכלל לא התעצבנתי עלייך רק אמרתי שתשלח לה משהו פרטי או משהו! לא עשית משהו רע! זה בסדר

Ryo oki

New member
../images/Emo6.gif

ליאן נשמי עמוקקקקקקקק חחחח.. תודה על הג´ינס.. אני עדיין לא נושמת בגלל מה שעשית היום לדולי שלי...

PURPLE CHICKEN

New member
*דופקת את הראש במקלדת*

איזה אנשים דפוקים יש במדינה הזאת. למה לבחור שוב בבנאדם שכבר הוכיח שהוא לא ראש ממשלה טוב במיוחד?! למה לא לתת הזדמנות לבנאדם חדש?! אולי הוא יהיה יותר טוב?! אוח. הטמטום. אררג! האטימות. סליחה, פשוט הייתי חייבת להוציא את זה.

shloompi

New member
זה לא כואב ../images/Emo2.gif ??

לדפוק את הראש במקלדת , הכוונה

coconut56

New member
טעות../images/Emo70.gif

תעודות? כולם כבר קיבלו לפני שבוע...(לפחות הביה"ס שלנו)... חח..אבל שמעתי על הרבה ביה"ס שקיבלו כבר שבוע שעבר תעודות.. למה אתם רק עכשיו מקבלים? דיי באיחור

למעלה