מיכלוש יוסף
New member
../images/Emo32.gifלימים רביעי - חמישי . [:
זה טוב לפתוח מדי פעם שירשור אופ - כמו שאורנית אמרה , כדי שתשרשרו לפה את כל מה שלא קשור . [; חיחיחי , האמת היא שפתחתי ת'שירשור כדי לספר לכם על ליל הסדר , ושגם אתם תספרו . בהתחלה רציתי לנצל"ש , אבל זה יהיה נחמד שכולם יחפרו על הסדר .
וזה גם שירשור אופ , אז אפשר לרשום פה כל מה שלא קשור . [; טוב אז ליל הסדר אצלי :
הגענו לסבתא שלי , [ שדרך אגב גרה גם באשקלון ] ואז נכנס החג , חיכינו עד שיבואו מהבית כנסת , ואז כשהם באנו התחלנו לקרוא את ההגדה של פסח כמובן .
התחלנו לשתות כוס ראשונה , ואני כמובן מלאתי את כל הכוס כדי להשתכר [ !!! ]
אבל מתירוש ? , איך אפשר להשתכר ? , D: אז בכוס השנייה , הוספתי לי לתירוש יין כזה אתן יודעות - מגעיל ,
אבל לא הרבה . . . כדי שאני יותר ירגיש את התירוש .
'קיצר קראנו ת'הגדה ואז הגיע כוס שלישית ! D: הוספתי שוב לתירוש ת'יין הזה , ואז שגמרתי אני כזה , יאללה מתי הכווווס הרביעיתתתתתת ? .
ואני , אחותי ודודה שלי השתכרנווווווו !!! וזה היה כ"כ מצחייייייק ! טוב הגיע הכוס הרביעית ושוב הוספתי ת'יין הזה , ואז הגיע - אחד מי יודעעעעעעע !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . טווווב אני התחלתי לצעוווווווווק את השיר עם אחותי ודודה שלי , וממש לא שמתי לב שצעעעעעעעעקתי !! באממממממת !!! אימא שלי עושה לי - מיכל ? , יותר בשקט שלא תיהי צרודה . ואני ? , ממשיכה לצעעעעעעעעעוק בלי לשים לב . D: [ זה כנראה היה בגלל שהייתי שיכוווורה
] טווווווב צחקנו והככככככככל !! ואז כמעט כולם הלכו לבית שלהם , יש כאלה חילוניים שנסעו , ויש כאלה שהלכו ברגל . . חיחי לא מעניין !!
אני נשאתי אצל סבתא שלי עם דודה שלי , ועוד כמה . D: והיה מצחייייק !!! היינו ערות עד 4:30 ודיברנו , דיברנו ו דיברנוווו !!! אבל לפני כן , ראאאאאיתי עיתון ותמווווווונה של הראלללללללללל !!!
אז לקחתי ת'עיתון וקראתי ת'כתבה והתחלתי לצעוווק חח XD טוב קראתי - והתחלתי לאהוב את נינט !!!
כן כן , את נינטטט !
סתם לא לאהוב אותה - אבל גם לשנוא אותה , כאילו היא נחמדה . ורותם ? , כל זה ?!?! רק בגלל הראל אז ------------ כבוד ! :][: כי הוא אמר שם מש'ו וזה . . .
אח"כ , ככה ב- 12:00 \ 01:00 , היה אקקקקקקקקקקקשן !!!!!!!!!!!!!!!!!
טוווווווב היו למטה כל הערסים של השכונה , והאמת כל השכונה ע ר ס י ם !! ואז אני ודודה שלי הצצנו קצת , כי שמענו בקבוק מתנפץ . D: פתאום רוסייה יוצאתתתתתתתתתתתתתתתתתתת - עם סכיייייין [ מטבח
] בידדדדדדדדדדדדדדד , ומאיימת על העררררררסים !!! ודוד שלי מה זה פחד , ואני צופה לי באקשן [
] ודודה שלי - בואי נזמין משטרה !!! בואו נזמין משטרררה !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח והרוסיה מקללת אותם , והם מקללים אותה ובורחיםםםם D: עכשיו רק אני דודה שלי ודוד שלי היינו ערים , אז דוד שלי ברח לאימא שלו , והיא מסככככנה ישנה וכשהוא העיר אותה , היא מה זה פחדדדה !! כאילו לא הבינה מאיפה הוא נפל עלייה ,
היא חשבה שזה פורץ .
ואמרתי לו לא להעיר אותתה !
טוב היום קמנו באיזה 8:00 !!!!!!!! כןןן כןןן שמוווווונה !! כי העירו אותנו , אבל אנחנו המשכנו לישון עד 10
פתאום אני קמה אני קולטת את כולם מסביב לשולחןןן , וכולם באו וזה . . . טוב כל היום היינו בחוץ , צחקנוו וזה . . . ונממממממ זה סופ החפירררה שלי .
אוהההההבת . 3> [ ספרו גם אתם
]
זה טוב לפתוח מדי פעם שירשור אופ - כמו שאורנית אמרה , כדי שתשרשרו לפה את כל מה שלא קשור . [; חיחיחי , האמת היא שפתחתי ת'שירשור כדי לספר לכם על ליל הסדר , ושגם אתם תספרו . בהתחלה רציתי לנצל"ש , אבל זה יהיה נחמד שכולם יחפרו על הסדר .