לימים רביעי - חמישי . [:

../images/Emo32.gifלימים רביעי - חמישי . [:

זה טוב לפתוח מדי פעם שירשור אופ - כמו שאורנית אמרה , כדי שתשרשרו לפה את כל מה שלא קשור . [; חיחיחי , האמת היא שפתחתי ת'שירשור כדי לספר לכם על ליל הסדר , ושגם אתם תספרו . בהתחלה רציתי לנצל"ש , אבל זה יהיה נחמד שכולם יחפרו על הסדר .
וזה גם שירשור אופ , אז אפשר לרשום פה כל מה שלא קשור . [; טוב אז ליל הסדר אצלי :
הגענו לסבתא שלי , [ שדרך אגב גרה גם באשקלון ] ואז נכנס החג , חיכינו עד שיבואו מהבית כנסת , ואז כשהם באנו התחלנו לקרוא את ההגדה של פסח כמובן .
התחלנו לשתות כוס ראשונה , ואני כמובן מלאתי את כל הכוס כדי להשתכר [ !!! ]
אבל מתירוש ? , איך אפשר להשתכר ? , D: אז בכוס השנייה , הוספתי לי לתירוש יין כזה אתן יודעות - מגעיל ,
אבל לא הרבה . . . כדי שאני יותר ירגיש את התירוש .
'קיצר קראנו ת'הגדה ואז הגיע כוס שלישית ! D: הוספתי שוב לתירוש ת'יין הזה , ואז שגמרתי אני כזה , יאללה מתי הכווווס הרביעיתתתתתת ? .
ואני , אחותי ודודה שלי השתכרנווווווו !!! וזה היה כ"כ מצחייייייק ! טוב הגיע הכוס הרביעית ושוב הוספתי ת'יין הזה , ואז הגיע - אחד מי יודעעעעעעע !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . טווווב אני התחלתי לצעוווווווווק את השיר עם אחותי ודודה שלי , וממש לא שמתי לב שצעעעעעעעעקתי !! באממממממת !!! אימא שלי עושה לי - מיכל ? , יותר בשקט שלא תיהי צרודה . ואני ? , ממשיכה לצעעעעעעעעעוק בלי לשים לב . D: [ זה כנראה היה בגלל שהייתי שיכוווורה
] טווווווב צחקנו והככככככככל !! ואז כמעט כולם הלכו לבית שלהם , יש כאלה חילוניים שנסעו , ויש כאלה שהלכו ברגל . . חיחי לא מעניין !!
אני נשאתי אצל סבתא שלי עם דודה שלי , ועוד כמה . D: והיה מצחייייק !!! היינו ערות עד 4:30 ודיברנו , דיברנו ו דיברנוווו !!! אבל לפני כן , ראאאאאיתי עיתון ותמווווווונה של הראלללללללללל !!!
אז לקחתי ת'עיתון וקראתי ת'כתבה והתחלתי לצעוווק חח XD טוב קראתי - והתחלתי לאהוב את נינט !!!
כן כן , את נינטטט !
סתם לא לאהוב אותה - אבל גם לשנוא אותה , כאילו היא נחמדה . ורותם ? , כל זה ?!?! רק בגלל הראל אז ------------ כבוד ! :][: כי הוא אמר שם מש'ו וזה . . .
אח"כ , ככה ב- 12:00 \ 01:00 , היה אקקקקקקקקקקקשן !!!!!!!!!!!!!!!!!
טוווווווב היו למטה כל הערסים של השכונה , והאמת כל השכונה ע ר ס י ם !! ואז אני ודודה שלי הצצנו קצת , כי שמענו בקבוק מתנפץ . D: פתאום רוסייה יוצאתתתתתתתתתתתתתתתתתתת - עם סכיייייין [ מטבח
] בידדדדדדדדדדדדדדד , ומאיימת על העררררררסים !!! ודוד שלי מה זה פחד , ואני צופה לי באקשן [
] ודודה שלי - בואי נזמין משטרה !!! בואו נזמין משטרררה !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח והרוסיה מקללת אותם , והם מקללים אותה ובורחיםםםם D: עכשיו רק אני דודה שלי ודוד שלי היינו ערים , אז דוד שלי ברח לאימא שלו , והיא מסככככנה ישנה וכשהוא העיר אותה , היא מה זה פחדדדה !! כאילו לא הבינה מאיפה הוא נפל עלייה , :D היא חשבה שזה פורץ .
ואמרתי לו לא להעיר אותתה !
טוב היום קמנו באיזה 8:00 !!!!!!!! כןןן כןןן שמוווווונה !! כי העירו אותנו , אבל אנחנו המשכנו לישון עד 10
פתאום אני קמה אני קולטת את כולם מסביב לשולחןןן , וכולם באו וזה . . . טוב כל היום היינו בחוץ , צחקנוו וזה . . . ונממממממ זה סופ החפירררה שלי .
אוהההההבת . 3> [ ספרו גם אתם
]

../images/Emo182.gif חחח איזה יפפה לך מיכלי :)

חחחח אני אם נאי יספר זה לא יגמר,אני יספר??

../images/Emo182.gifטוב תתכונני יפשלי :)

באנו לליל סדר ראשונים (כרגיל) סידרנו ת'שולחן עם מלללא סלטים ושולחנות שלא נגמרות! שמנו סלטים וזה, באו הדודים וחברים מכרים וכו' נישקו חבקו (מכירים את זהה כבר :D ) התחילו לספר ת'הגדה ועכשיו אנחנו בצד של אבא שלי (והם תימנים אוטנטים :D ) והתחילו לספר ת'הגדה ואני? ל=א ה=ב=נ=ת=י מ=י=ל=ה !!! אז צעקתי לאבא שלי שאני וכל הילדים הבני דודים הקטנים לא מבינים כלללוםם אז הם אמרו "נגיד קטע ואח"כ נסביר" אייזה הסבירו ואיזה נעלל חחח גם לא נתנו לנו לקרוא קטעים מההגדה :(( קיצר הגענו לכוס הראשונה שתינו בהסבה חחח הבנדוד שלי מפונק כזה כיתה ב' XD הוא לא רצה לשתות ת'כוס עם היין אני שתיתי בשבילו את ה-4 כוסות
ועכשיו הוא כזה בשיא ההתלהבות עושה לאבא שלו "יאוו אבאאאאא תראה כמה היא שתתתה אמא'לה נראלי היא השתכרה ! מסתחררת לה " !
באמת כאב לי הראש מהכוסותת חחח כשהגענו לכוס השלישית אמרתי לאבא שלי "יאלללהה כבברר נראליי שתיתי איזה 30 כוסות מסתובב ללי הראש!! " חח ותבינו זה סה"כ תירוש אבל זה יכול להרדים אותך ולסחרר חבל"ז! # נראלי היה משו בתירוש הזה :D:D:D סיימנו ת'הגדה פתחנו פיצוחים והכל התחלנו לדבר עכשיו לדבר זה לחחחפפפפפוורררררררררר אכלתי איזה 80 גרעיני אבטיח :D נראלי השמנתי רצח מהם XD והיה חבר של המשפחה שלא הפסיק לדדדבברר חפר לי בששכככללל חחח עשה חור במוחחח,קדח לי!! ועכשיו אם למשל אבא שלי מדבר איתו ,םתאום הוא יוצא באמצע שהוא מדבר אז הוא לא יכול לשבת בשקט הוא עובר לדוד שלי וממשיך לספר לו
רדיו נון-סטופ :D בקיצור הוא דיבר עם אמא שלי וגם דוד שלי סיפר משו מזה מעניייןן וזה מדבר רק שטויות מרוב שהוא השתכר XD אז הוא כל פעם אומר לאמא שלי "נווו את שומעת אותתתי? נוו תקשיביייי! יאלללה נו את מקשיבההה???!" והיא לא הקשיבה לו היא לא התייחסה כי הוא היה שתוי אז כזה הוא בא אליך ועושה לה תופס לה בידיים "נו תקששששיבבבביייי" חחחחחחחחחחחחחחח בוא'נה הוא היה שתוויי אמא שלי התעצבנה עליו העיפה אותו ממנו עושה לו "בואנננהההה עשית לי כאב ראששש ז** לי בשככללללל יאללללה כברר " חחחחחחחחחחחחחחח וואי זה פשוט קרע אותתתי! הוא כזה התייבש ישב בשקט והוא דיבר עם דודה של אבא שלי :DD והיא השתגעה כי הוא לא הפסיק לדבר D: אח"כ הוא אמרה שהוא הולך. . . והוא נשארררררררררררררררר! ודיבר ודיבר ודיברררר עד שהוא סופסוףףףףף הלךךך! הוא פשוט עשה רעשש כאב ראש לא נורמליייי!! חלק הלכו אח"כ... ואלה שנשארו אמרו[סבתא שלי הייתה -כי עשינו אצלה,דוד שלי ואישתו שגרים שמה,דוד שלי שגר שם,סבא שלי שגר שם,אמא של אישתו של דוד שלי ,שנשארה שם לישון,אני ההורים ואחיות שלי]: "פויי סופסוף הפאטיפון הלך,אי אפשר איתו ממזהה?" חחח כולם כזה נחו איזה 5 דקות על הספה ודיברו קצת בשקט כדי לא לעשות רעש אח"כ דיברו על בגדים,מותגים וזה שזה יקרר :D אח"F ההורים שלי אמרו "יאללה כבר צריך ללכת" אז הדודים אמרו :"לא מזה ? 3 בלילה למה לכם לנסוע עד יפו? תשארו לישון הבנות שלכן נשארות תשארו" אז אמא שלי החליפה בגדים וזה,בסוף אמרו "לא ,לא נעים וזה" ... ובסוף נשארנו לישון אצל סבתא שלי כולם!! וואי חפרתי 3> אוהבת אותך מיכלי שללי 3>

../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגגגגגגגגגת אותיייי .
אנחנו דווקא תמיד באים אחרונים !!!
תמיד אנחנו יוצאים מהבית ברגע האחרון , ומגיעים אחרונים חעחע , כי אנחנו היחידים שגרים באשקלון , [ מהמשפחה של אימא שלי ] אז כמובן יותר קל לנו להגיע . :][: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התחלתם " לספר ת'הגדה ? " חחחחחחחחחחח . xD חיחיחיח איזו סטלניתתתתת ! D: מה שתית 8 כוסותתתתתת ?!!?!
איזה חוופר החבר של המשפחה שלכםםםםם D:D:D: [ וגמנייייי ! XD ]

../images/Emo182.gif חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

חחח כן היה ערב אחד המממצצצחחיקקקיים!!

../images/Emo182.gifאכן כן! אני השמנתי!!

חחח באמת החופש הזה הוא רק להשמין! זה נקרא "חג ההשמנה" :D:D:D

למעלה