לימור חוזרת!!

limors2

Well-known member
../images/Emo32.gifלימור חוזרת!!

טוב בערך... ביום ראשון לימור מגיעה לתוכנית הדי משעממת "איפה אתה חי". יום ראשון, 9.30 כולם לראות!!! לימור לא תביא שלום ולא תשמור עלינו אבל היא ראש ממשלה יפה ושרלילה אני לא זוכרת ת'שאר... רק שהסוף זה- ישראל רוצה לימור לעתיד שחור!!! אני הולכת לעשות מרתון רקבי..

S m e l l y Cat

New member
ללללללאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo108.gif

אני לא אהיה בארץץץץץ]]]]]]]]]]]: כוסעממווווווו אני מתה עלייה היא כזאת מצחיקההה איזה באסה *_________* הלכתי להתאבד

limors2

Well-known member
ביי. ד"ש.

חחח אני יקליט..... אבל בטח יהיה את הקטע אחרי זה באתר של איפה אתה חי... www.eifo.bezeqint.co.il או משהו כזה

limors2

Well-known member
התוכנית של החננה...

זה התוכנית החדשה של ארז טל בערוץ 2, שהיא מאד מזכירה את רק בישראל- רק בלי לימור. תגידי, איפה את חיה שלא שמעת על התוכנית?! חחחחחחחחח לא מצחיק...

S m e l l y Cat

New member
חחחחחח../images/Emo108.gif

אני בחו"לללללל!!!!! את לא יודעת כמה דברים קרו שנדהמתי מהם:||||| למשל, יש סדרה חדשה שעולה שקוראים לה "המתבגרים"[מי שמע על זה בכלל?????] וחברה שלי הולכת לאודישנים של זה X_________X [אוי היא קוראת פה מדי פעם בוא נראה אם היא תגיב
] מה זה????? על מה זה?????? זה כמו המורדים?? למה?!!!! זהו. אהההההה וגם שסקס והעיר חזרה..
.. ואדיר מילר
ואסתי המכוערת
אני מפסידה הכל]]]]]]:

limors2

Well-known member
את מאד מפסידה...

שבוע הבא רואים את אסתי יפה!! היא חזרה מהקוסמטיקאי ועומר יודע שזאת היא מהצ'ט!! סקס והעיר לא נגמר? או שזה שוב חזר ועדיין לא יצא לי לשמוע על זה? לא הגיוני! אני יודעת כל מה שקורה בטלווזיה!! טוב, בערוץ 2... "המתבגרים" הזה סתם נשמע מפגר.. עוד חוסר מקוריות חקייני... תהני בחו"ל. את מוזמנת להביא לי פוסטר של אנג'י או משהו.....

S m e l l y Cat

New member
אמרו לי שאתמול:p../images/Emo108.gif

שבוע הבא אני אהיה בישראל!! ווהווווווווווו!!!! וכן אמרו לי שיש סקס והעיר העונה האחרונה מהתחלה.. וכן המתבגרים זה נשמע כמו המורדים הישראלי:p ותודה[: אני פה כבר 20 ימים:p מתחיל לשעמם.. ב26 אני אחזור[[[: ונחשוב עלייך. לא מבטיחה כלום:] [סתם אין פה כלום הייתי מתה לפוסטר של משו:|](לפחות יש פה חנות שלמה של המומיניםםםםםם){זה מגניב[:}

limors2

Well-known member
שלום וברכה נפרד בשמחה המווומינים...

או משהו כזה... הרבה זמן לא ראיתי... איך יש לך בחו"ל עברית במחשב?!

S m e l l y Cat

New member
התקנתיייי../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

בכל מחשב אקספי יש עברית.. רק צריך לבחור שזה יהיה וזהו

limors2

Well-known member
אהה ואסתי..

נהיתה יפה אתמול אבל עוד לא הראו אותה.. אתמול? לא.... שנייה.. איזה יום היום בכלל?? אהה היא נהיתה יפה ביום רביעי..

תקווה4

New member
ארייייייייייייייייייי!!!!!

יאיייי סוף סוף את חוזרת!!! וחחח מזה מי הולכת לאודישנים של המתבגרים?! ואני כל כך חולה על המומינים!!!! כייייף לך1!!~!!

S m e l l y Cat

New member
חח שלוםםםםםם../images/Emo108.gif

אמממ היא לא אמרה לך??
[רמז: היא קוראת פה
] כולם אוהבים את המומיניייים
סתם יש שם מלא דברים.. וטונה בובות חמודות כאלה.. זאת החנות הכי חמודה ביקוום

למעלה