לילה

ס ת י ו 5

New member
אם

יש לי מיתרים הם מתנגנים ברטט אם יש בי דאגה היא חשופה כמעט אם יש בי אהבה היא תאמר ב ש ק ט

יערית

New member
מזל

שיש אותך תמיד את מנגנת תמיד שלמה עם עצמך ברוך את מלטפת את מיתרי אהבתך איזה מזל

יערית

New member
היי

שקטה, עכשיו הכל בסדר אפילו המחנק עומד להשתחרר זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן זה העולם שיש ואין עולם אחר.

ד ו ל ה

New member
מה רצינו להגיד...../images/Emo140.gif

וכבר עבר די זמן מאז שהיינו פה, שים לב איך משהו פה השתנה. שינו את הבמה, אתה זוכר איך חיינו פה, בין שיר לשיר בין דמעה למנגינה. כתבתי למישהו מכתב, צירפתי צילום דהוי, שנינו אוחזים נערה, נאחזים במשהו. בעיר הזאת יש אלף נערות, אולי, רק אני גר לבד, עם כלב ששומר עלי. אנחנו כמו שירים מתנהלים בקצב, ראינו אנשים בוכים בעצב, דיברנו כבר אלפי מילים ברצף, אז מה רצינו להגיד בעצם? שכבר עבר די זמן, הזמן האמיתי לא מוביל אותי לשום מקום. (שלמה ארצי) דולה (שמחה שחזרת
)

יערית

New member
דולדול

תודה .ושלא נברח מהעיקר, זה נועד עבור ביקור מולדת השרשר הזה, אנחנו מצפים לסנונית עקשנית ומאד מיסתורית....

ד ו ל ה

New member
אוווו אם ככה לא הבנתי...

ולגמרי פספסתי את כוונת המשורר
דולה (לא לגמרי מבינה...)

יערית

New member
כוונת המשורר

יקירתי היתה מאד פשוטה.ישנו איש
שאוטוטו חוגג שני ארועים משמחים.אחרי מס' שנים לא מבוטל החלטתי ל"הצמיד" אותו לקיר בכדי להוציא מידע אישי קבל עם ופורום..וזה יקירתי הצליח
ועכשיו אני צריכה לתכנן את הארוע,אולי עוד אשיג שתי ציפורים במכה אחת

זמן......

לא תוכלי לפצות את עצמך על זמן שעבר, הזמן הוא גם החבר וגם האויב הכי גדול של האדם. ולכן אני אומר....מי שמזיין את הזמן שלא יתפלא שהזמן דופק אותו. פתחים ביקורים הצעות.....המומחים הם מומחים למה שקרה, אין מומחה למה שיקרה. צעד קטן לאדם, צעד גדול לאנושות (ניל ארמסטרונג)

יערית

New member
הזכרת לי...

כי העולם הוא רק תחנה של זמן את מחפשת סודותיו בכל פינה ומתפללת שתגלי אותם רק שיהיה מי שישמע רק שיהיה מי שישמע. {ריטה}

cookie13

New member
ואני חשבתי...

שאני הפסיכית היחידה! אחחחחחחח טוב לדעת שאני לא לבד!! גדול!

cookie13

New member
עד לשם נסעת כדי למצוא אחת כמוני??

ואני כאן מנופפת לך לשלום כמו טמבלית...

אחלא

רק שאני לא אהיה באכזיב מחר ... לא נראה שיחסר לך עם מי לשתות. תעשי חיים

אני מודה

שיש לי תחביב (או שריטה - איך שתקראו לזה) לקרוא את הרכיבים של כל המוצרים שאני קונה/משתמשת.

שריטה? ../images/Emo6.gif אני קוראת אותם..ב.......

שירותים לאחר שסיימתי לקרוא את כל העיתון כולל כל הפירסומות ומודעות האבל...

טוב, מודעות אבל

ממש לא מענינות אותי מה שכן מעניין אותי זה שלא יהיה SLS (סודיום לוראט סולפאט) בסבון/שמפו.

למעלה