לילה

יערית

New member
יש פעמים

שאומרים מטרד ויש פעמים רבות שאומרים עד העונג הבא, אתה כבר יודע לנווט את עצמך בין לבין מבלי למצמץ בעיניים. חברי הפלמ"ח מחכים לעצם..לא בריח ולא הזנב ובטח לא של הכלב רחמנא ליצלן,שניה מביאה מפצח אגוזים

שביעי לאוגוסט

נבחר להיות יום ההרצה הרישמי...חוץ מזה כמובן יום הולדתי.אחד מהשנים בטוח יקרה,אני עדיםן אופטימי שיהיהו זה דווקא שניהם.

Lonely In Blue

New member
נרשם !!!

כעת נותרה רק סוגייה פעוטה ושולית, מי יהיה פותח/ת השירשור ? האם תהיה זאת - זו שבביקור מולדת, או דווקא זו - שבאחרונה נעדרת ? הגברת הראשונה של החיבוקים.... או המנשקת צרפתיות ? ואולי תהיה זאת גברת יצירה ? או זאת עם האותיות האנגליות ? זאת המדברת בנחת, או זה הטרבל-מייקר ? והרשימה עוד ארוכה...... ותקצר היריעה...... ולכן...... אעצור כאן. האם לחתור להגיע בהידברות, לפיתרון מוסכם, או להתחרות - מי ראשון ? בסוף..... השירשור יפתח כבר בבוקרו (הישראלי היפה) של השישי לאוגוסט...

יערית

New member
ראית לונלי

לפעמים צריך למשוך לו חזק בצמה{האבודה} בכדי לקבל מידע...להדביק אותו לקיר בכדי שימסור מידע מסווג! חושבת שזה יהיה יום משמח ביותר

Lonely In Blue

New member
חושבת ???? חושבת ???????

קצת אמונה
, יקירתי, יהיה זה יום משמח ביותר
יש בכלל ספק

יערית

New member
אין לי ספק

אחרי שלוש וקצת שנים..הגיע הזמן לחגוג עבורו ולצאת בשירשור הזוי לחלוטין...מישהו פותח עשור חדש{חמסה חמסה שום שמיר ושאר עישבי תיבול.}

Lonely In Blue

New member
אוקיי....

אז.............. ניתן לפתוח במכירה הפומבית. זרקו כאן סכום נכבד והזוי, לפתיחת השירשור. האם ישנן הצעות נגדיות ??????????????. סכום נכבד והזוי פעם ראשונה... סכום נכבד והזוי פעם שנייה...

R a c h e li

New member
../images/Emo6.gif

ושאלו איך אוהבים גברים..... וסוף סוף הבנתה שאותם אוהבת אני, מזיעים חחחחחחחחחחחחחח בטח ממי, תגיע מזיע ואני עם לשוני אנגב לך את הדמעות אופס זעה.....
לילה טוב מתוק....
וואי וואי חם ליייייייייייי......

יש לך את האינטואיציות המתאימות

סומכת עלייך שתדעי לעשות זאת... ואת לא נראית לי כאחת שפוחדת מאתגרים ...

יערית

New member
יש אתגרים

שהם גדולים עלי,לחץ חברתי לפעמים עושה את העבודה טוב יותר
ותודה על הבעת האמון בי

בכלל

היתי רוצה לנצל הבמה ולהודות לאלו שהביאוני עד כאן...הגננת חנה ומשחקי הרופא.המורה רוחמה,ושיעורי העזה בפנטומימה,שמסיבה לא ברורה,נערכו בארון שבכיתה.ולמנהל הנכבד,שהיה עוסק במזכירה יותר מתלמידיו...בלעדיהם עוד היתי יוצא מין דבר כזה מרובע,במקום פר מיוחם להשכרה.

למעלה