לילה טוב

rag doll18

New member
../images/Emo32.gifלילה טוב

כן, זאת אני, דינה, אחרי כמה זמן? שנה. יש לי כאן לילה נוסטלגי, לגבי הפורום הזה, אני פתאום מרגישה ותיקה כאן, לאור כל החברים החדשים... חפרתי בתמונות שהיו לי על המחשב, מצאתי אחת והסתכלתי עליה לפחות עשר דקות. אז, כן... לחיי אירוסמית'? ולכל מי שתוהה, אירו עדיין נשמעים אצלי בפלייליסט, למרות שאני קצת לא מעודכנת. יאי, אז הנה אני שם השניה מימין מחייכת לי באושר... (למי ששכח:) ) לילה טוב לכולם.

SaintJohn

New member
אכן נוסטלגיה../images/Emo24.gif

את בהחלט אחת הוותיקות כאן, בתור אחת שנמצאת פה כבר כמעט שנתיים וחצי, אפילו שלא תמיד בפעילות קבועה. וטוב שאירו עדיין אצלך בפלייליסט, ככה שאת לא שוכחת לא אותנו ולא אותם. כשכתבת "לחיי אירוסמית'" זה ישר הזכיר לי את הפזמון של Full Circle - "Raise your drinking glass...". משעשע לראות את התמונה היחסית ישנה הזאת. יש לנו עוד הרבה כאלה, באלבומי הפורום, שם יש קטגוריה של "מפגשי הפורום". אפשר להכנס לשם ולעבור בכיף על התמונות. ותתחדשי על הניק המעודכן

AeroTom

New member
Wow, long time

את בהחלט מוזמנת להישאר כאן בסביבה, להתעדכן, ומה שבא ליד
נחמד שוותיקים יותר עדיין נמצאים בסביבה.

rag doll18

New member
../images/Emo140.gif

את הכינוי הייתי חייבת להחליף, כי אני עדיין בהתרגשות שאני כבר לא קטינה(= נחמד לשמוע מכולכם שוב. נועם, "לחיי אירוסמית'" ,כתבתי את זה כשפול סירקל התנגן שלי ברקע:) אני אנסה לכתוב פה לעיתים תכופות יותר, אבל אני מעדיפה רק לקרוא, כי אין משהו חכם להגיד. ולהתעדכן! יומנעים לכולכם. (אני מבסוטה מעצמי, שנתיים וחצי!!)

SaintJohn

New member
היתה לי הרגשה שבדיוק שמעת את Full

Circle
ותמיד טוב להיות פה בשביל לקרוא, ללמוד ולהתעדכן, אבל זה גם מקום להביע דעות על שירים ואלבומים וכל דבר אחר שקשור ללהקה ולא רק להפגין ידע, אז אני בטוח שפה ושם יהיה לך מה לכתוב. חוץ מזה שטוב לראות אותך כותבת כאן

ninelives99

New member
דינה דינה דינה

טוב לראות אותך פה מדיי פעם. שמחה שקפצת לביקורון הזה גם אם הוא היה חפוז. שמחה גם שלא שכחת את אירוסמית
ובאמת תחדשי על הניק החדש
עניין מרגש מאוד הוא ה - 18 הזה!

למעלה