לייב8

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך

Nimst

New member
../images/Emo32.gif לייב8

אוקיי, אז מי ראה עכשיו את פינק פלויד?

L i l A L o

New member
אני!

כלומר, לא עכשיו, אבל ראיתי
אהה זה היה טוב. אבל למה רק 4 שירים? וחוץ מזה, דיי פיספסתי את הכל חוץ מגרין דיי ואר. אי. אמ.

hemmlin

New member
וואי כמה שזה היה טוב!

כל הזמן שדברו על הלייב8 הזה צקצקתי בלשוני ואמרתי שזה לא יהיה משהו, כמה שטעיתי, דבר ראשון האווירה עצמה והאינטנסיות(אשכרה כל העולם המערבי על הרגליים!) עושים את זה, וההופעות אוי ההופעות! רוקסי מיוזיק שורפים את ברלין, בריאן ווילסון מוכיח שגם בלי אחיו ושאר החברה יש לו גוד וויברשיונז נתן הופעה שחבל על הזמן, אפילו מקרטני שסגר ופתח היה חביב והפתיע לטובה עם הלטר סקלטר, פינק פלויד והאיחוד המרגש, אני לא מעריץ אדיר שלהם אבל גם אני התרגשתי מאוד וכמובן "המי" שדפקו את ההופעה של הערב והראו עוד לנקניק הזה רובי וויליאמס שאגדות רוק הם אגדות רוק וגם בגיל 60 הם אוכלים אותו בלי מלח(הזעקה המדהימה של דאלטרי בן ה60 בסוף של וונט גט פולד אגין אומרת הכל)! קיצר, היה מרגש, נקווה שזה יזיז משהו לפוליטיקאים שם למעלה ואם יש כמה דברים שלמדנו בטוח זה ש: 1. אפילו לעוני ורעב נוראיים בעולם יש יתרונות כשהם מאחדים מוזיקאים שלא הופיעו יחד 20 שנה 2.לא יעזור כלום, כל הזקנים מהסיקסטיז והסבנטיז הוכיחו שעידן אגדות הרוק הוא כנראה חד פעמי ועד היום בגילם המתקדם הם אוכלים את כל הילדודס בביס אחד, מדהים מדהים מדהים!!

למעלה