יוני 18 היחיד
New member
../images/Emo32.gif ליום שני.
שיהיה לכולם אחלה יום ובהצלחה בבחינות הבגרות באנגלית למי שעושה !!!! לכבוד היום החדש הזה קבלו שיר חדש שכתבתי, ונצלו שרשור זה לבלבולי מוח. מן הסתם לא?!
תהנו !!!! "יום יבוא" יום יבוא ואני אפסיק לרוץ אני אשב לנוח על עלה שנישא ברוח וממנו עולה ניחוח של אלף חלומות. יום יבוא ואחייך בלי שום סיבה אעמוד בקצה הצוק ואצעק וההד חוזר אליי. ומרגיש ששני ידיי לאט חוזרות אליי והכוח לא נוטש לא בורח הוא מאיר לי את עיניי. תמיד ידעתי שזה יגיע ואני ייגע, אני יודע שזה לא הסוף. תמיד חלמתי על הרגע שיתברר לי שזהו החלום, שחלמתי כל היום. יום יבוא ולא אצטרך אף אחד אתעסק לי במשהו ולא אהיה לבד. יום יבוא והשמש שוב תזרח ותחזיר לי את הכוח שכל הזמן אבד. וליבי דופק ומשתולל להזכיר לי שהוא עדיין כאן. שלא אצטרך לדאוג יותר, והוא יתן לי סימן, כשארגיש מוכן. יום יבוא ואעמוד בראש מורם להנהיג את היופי שמשתלט על העולם. יום יבוא ואשב לי בצד ואצחק על העבר שניסה להכריע אך ניכשל. ואני לא ניכנע, לא נסוג, לא ניבהל. מנסה בכל כוחי לשמור על השמחה, וכל האימה כמו בדיחה ישנה מתבלה ומסתלקת כאילו לא הייתה, ואני עדיין כאן. תמיד ידעתי שזה יגיע ואני ייגע, אני יודע שזה לא הסוף. תמיד חלמתי על הרגע שיתברר לי שזהו החלום, שחלמתי כל היום.
שיהיה לכולם אחלה יום ובהצלחה בבחינות הבגרות באנגלית למי שעושה !!!! לכבוד היום החדש הזה קבלו שיר חדש שכתבתי, ונצלו שרשור זה לבלבולי מוח. מן הסתם לא?!