תודה כפרע!
K kobbar New member 14/5/07 #86 מזל טוב אור כהן אני לא עברתי את המיונים למודיעין לשחקים (לווינים או וואטאבר), אני לא עברתי את המיונים לגלי צה"ל, אני לא עברתי את המיונים למודיעין לחיל האוויר. איזה כיף לי. אני הולך להכין תה 3 שנים.
מזל טוב אור כהן אני לא עברתי את המיונים למודיעין לשחקים (לווינים או וואטאבר), אני לא עברתי את המיונים לגלי צה"ל, אני לא עברתי את המיונים למודיעין לחיל האוויר. איזה כיף לי. אני הולך להכין תה 3 שנים.
M McFreaKy New member 15/5/07 #154 מזל טוב, כפרולה! ../images/Emo25.gif ^^ אני התקשרתי לשירות לאומי ומסרתי פרטים! כל הכבוד לי, אני מתחיל לעשות משו עם חיי. אבל יש סיכוי שמאוחר מידי למד"א כי מלא. אני אבכה כל כך, לא רוצה משהו אחר.
מזל טוב, כפרולה! ../images/Emo25.gif ^^ אני התקשרתי לשירות לאומי ומסרתי פרטים! כל הכבוד לי, אני מתחיל לעשות משו עם חיי. אבל יש סיכוי שמאוחר מידי למד"א כי מלא. אני אבכה כל כך, לא רוצה משהו אחר.
ס סינטטית New member 15/5/07 #155 ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אני מקווה שזה לא יהיה מאוחר מידי.
מ ממשיך לרוץ New member 14/5/07 #14 בואו נעשה משהו חד פעמי! באלי לעשות משהו מיוחד. בואו נעשה איזה פעילות או משו מיוחד בפורום. רעיונות ? \ - סמנו אם אתם בעד או נגד. אם לא אכפת לכם אתם נמנעים.
בואו נעשה משהו חד פעמי! באלי לעשות משהו מיוחד. בואו נעשה איזה פעילות או משו מיוחד בפורום. רעיונות ? \ - סמנו אם אתם בעד או נגד. אם לא אכפת לכם אתם נמנעים.
N N o y 1 6 New member 14/5/07 #29 ../images/Emo2.gif תודה לך איש טוב שסוף סוף מוכן להסביר לי נסיון: בֱלִהַ בָלַה בָלֶהֲ שיואו
N N o y 1 6 New member 14/5/07 #38 ידעתי שאתה איש טוב... אבל עכשיו גיליתי שאתה איש טוב שסוף סוף מוכן להסביר לי... שים לב לדקויות