ואת זה נחמד לשמוע.. http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/1172967
L Lior Maman New member 25/9/07 #114 ../images/Emo12.gif יאא לפני 2 דקות קראתי על זה XD ובאמת נחמד לשמוע על זה
D dina101 New member 25/9/07 #118 שיהיה לו בכיף . S: אה וזה לא הדבר הדוחה הראשון שאני שומעת עליו,ועכשיו אני ממש לא מופתעת .
N niro levi New member 24/9/07 #87 ../images/Emo216.gifעפתי לאימון של אחריי כל הגוף שלי עוד תפוס ויש לי עוד כמה דק' אימון אני מקווה שהיום יהיה יותר קל מיום חמישי.. צ'אווו נתראה אחר כך..
../images/Emo216.gifעפתי לאימון של אחריי כל הגוף שלי עוד תפוס ויש לי עוד כמה דק' אימון אני מקווה שהיום יהיה יותר קל מיום חמישי.. צ'אווו נתראה אחר כך..
S shilgiah New member 24/9/07 #95 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואי תהני! איך בא לי גם!! חח כמעט הלכתי לשיעור ניסיון בסטודיו C.... ארובי אומשו.. אבל לא..=/ השרירים שלך ישתחררו מהאימון של היום.. בעזרת ה'! אז תהני המון
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואי תהני! איך בא לי גם!! חח כמעט הלכתי לשיעור ניסיון בסטודיו C.... ארובי אומשו.. אבל לא..=/ השרירים שלך ישתחררו מהאימון של היום.. בעזרת ה'! אז תהני המון
N niro levi New member 24/9/07 #106 ../images/Emo216.gifתודהה../images/Emo24.gif אמרו לי שסטודיו C הזה זה קריעת תחת [מותר להגיד תחת בפורום? לא נורא..תחת] והשרירים לא השתחררו היום היה הרבהה יותר קשה מפעם שעברה אולי כי הייתי כבר עם שרירים תפוסים?..אני מקווה שאימון הבא לא יהיה לי כזה קשה..
../images/Emo216.gifתודהה../images/Emo24.gif אמרו לי שסטודיו C הזה זה קריעת תחת [מותר להגיד תחת בפורום? לא נורא..תחת] והשרירים לא השתחררו היום היה הרבהה יותר קשה מפעם שעברה אולי כי הייתי כבר עם שרירים תפוסים?..אני מקווה שאימון הבא לא יהיה לי כזה קשה..
S shilgiah New member 24/9/07 #98 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifערב נפלא לך!../images/Emo13.gif
N niro levi New member 24/9/07 #107 ../images/Emo216.gifלילה טוב../images/Emo29.gif אחרי אימון.. היה קשה רצחחח השרירים עדיין תפוסים.. אני מקווה שזה ישתחרר.. עפתי לאכול משהו אחר כך שיעורי בית ולמיטה.. אני גמורה מעייפות אז לילה טובבב ד"א ליאורייי אני מתגעגעת לא דיברנו מלאאא זמן.. אוףף שונאת את בית ספר..
../images/Emo216.gifלילה טוב../images/Emo29.gif אחרי אימון.. היה קשה רצחחח השרירים עדיין תפוסים.. אני מקווה שזה ישתחרר.. עפתי לאכול משהו אחר כך שיעורי בית ולמיטה.. אני גמורה מעייפות אז לילה טובבב ד"א ליאורייי אני מתגעגעת לא דיברנו מלאאא זמן.. אוףף שונאת את בית ספר..
ז זוהרוש15 New member 25/9/07 #109 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifכתבתי שנכתוב ב../images/Emo32.gif שנועה פתחה כי זה כבר התקפל...=/
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifכתבתי שנכתוב ב../images/Emo32.gif שנועה פתחה כי זה כבר התקפל...=/
L Lior Maman New member 25/9/07 #113 איזו מדהימה את../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif . אני גם מתגעגעת המון !! מלא זמן לא דיברנו, ועצוב לי ד'א הודיעו לכיתה שלי שיש לנו טיול של"ח קרוב לבית שאן, ישר נזכרתי בך ! אחחח בעלי !? אני אוהבת אותךךךךךךךך!!
איזו מדהימה את../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif . אני גם מתגעגעת המון !! מלא זמן לא דיברנו, ועצוב לי ד'א הודיעו לכיתה שלי שיש לנו טיול של"ח קרוב לבית שאן, ישר נזכרתי בך ! אחחח בעלי !? אני אוהבת אותךךךךךךךך!!
N niro levi New member 25/9/07 #117 ../images/Emo216.gifתודהה ואת בעצמך מדהימה!!!../images/Emo99.gif מהההה? טיול לבית שאן?.. את חייבת להודיע לי באיזה תאריך שעות ולאן אתם באים.. אני חייבת לבוא לראות אותך!!! אויי איזה כיף לי שנזכרת בי|מסמיק|
../images/Emo216.gifתודהה ואת בעצמך מדהימה!!!../images/Emo99.gif מהההה? טיול לבית שאן?.. את חייבת להודיע לי באיזה תאריך שעות ולאן אתם באים.. אני חייבת לבוא לראות אותך!!! אויי איזה כיף לי שנזכרת בי|מסמיק|
L Lior Maman New member 26/9/07 #120 ../images/Emo99.gif חח כן, והטיול אחרי סוכות, נקווה שלא יהיו עיצומים הכי עננקקיי בעולם ! .
N niro levi New member 24/9/07 #28 ../images/Emo216.gifלילה טוב../images/Emo29.gif היום ואתמול בקושי יצא לי להיות פה.... מחר אני מתחילה ב9.. לילה טוב לכולם
../images/Emo216.gifלילה טוב../images/Emo29.gif היום ואתמול בקושי יצא לי להיות פה.... מחר אני מתחילה ב9.. לילה טוב לכולם
X XxXSynergitXxX New member 24/9/07 #37 עוד כמה דקות הוא ישוב מותק. ../images/Emo23.gif don't worry , !be Jewish חחחח נו.
X XxXSynergitXxX New member 24/9/07 #38 ../images/Emo207.gif אוף ליום שני ? בכ"א, יש לי היום מבחן במת', אז בהצלחה לי יום טוב לכווווווולכם.