ליום שני...

Lior Maman

New member
חח בואי נפתח קומונה ../images/Emo6.gif

סתם נו .. זה אפילו לא מצחיק
אני יותר מתחברת לבית הלפני אחרון בשיר [".. חושך כבר ירד .." ] .. אבל שיהיה .. גם 'צועקות על אהבה מנסות וזה נורא קשה' מתחבר אליי . בעצם כל השיר מתחבר אלי , איפפ חפרתי . בקיצור .. יהיה טוב
או שלא
? אני רק יודעת שהאהבה שלי לעולם לא תקרה . לעולם
.

יהיה בסדר!!../images/Emo45.gif

ואני בטוחה שתמצאי לך מישהו הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב!! שיאהב אותך באמת ותיהיה שמחה ומאושרת!! גם האהבה שלי היא לא ממש ניתנת למימוש... אבל זה כבר משהו אחר... אני רגילה נו מילא! ד"א יש לך מסנג'ר?

Lior Maman

New member
אני מקווה .. אבל זה קצת בעיה אצלי |:

כאילו .. נו עזבי .. זה די מסובך וזה גם קצת לא לפורם .. אכן ישלי, תוסיפי: [email protected]

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifלפחות הייתה לך באמת אהבה..

לי הייתה אבל...................=/

Lior Maman

New member
כן .. הייתה, [זה נגמר אחרי חודשיים ..]

"אבל........=/ " אני תמיד פה
.

niro levi

New member
../images/Emo216.gifהלוווו קצת אופטיומיות

ואת תראי שאהבה הרבה יותר גדולה תבוא.. ואם הוא הלך ממך כנראה הוא לא שווה אותך... מזה כנראה הוא לא שווה אותך!!! ובטחחח שיהיה טוב.. יהיה הכי טוב שאפשר.. ואם את רוצה אני פה בשבילך

Lior Maman

New member
זה לא שהוא הלך ממני, זה שנינו החלטנו לחתוך

כי הקשר נתקע ולא הוביל לשומקום, אז זה היה הדבר הכי נכון לעשות . ומקווה שיהיה טוב
.
.

niro levi

New member
../images/Emo216.gifבטח שיהיה טוב

וחוץ מזה את עוד ילדה זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך.. יהיו לך עוד אהבות הרבה יותר טובות וגדולות..

Lior Maman

New member
כתבתי שם חפירה חח אז

התכוונת לזה שאהבה שלך לעולם לא תקרה ? בכלאופן, תיהיי אופטימית, זה כבר יגיע אלייך
. ישלך מסנג'ר ד'א ?

לא לא אצלי זה לא מאהבה

אצלי פשוט אבא שלי החליט להכניס את היד שלו לאחת מהמכונות אצלו בעבודה בזמן שהיא עובדת והוא הצליח החכם להיות מאושפז מהבוקר במחלקה אורטופדית ולעבור ניתוח ולהיות עם תחבושת או גבס להמון זמן ואולי מחר או מחרתיים או חוזר הביתה ואז הוא לא ילך לעבוד וישגע אותי כי אני היחידה שרוב היום בבית ואני יחטוף את השיגעונות שלו ויש המון כאלו

niro levi

New member
../images/Emo216.gifשירגיש טוב

העיקר שהוא יצא מזה בחיים.. לא נורא אם הוא יקצת ישגע אותך תחשבי על זה שזה יכל להיגמר יותר גרוע.. בעצם לא כדאי בכלל לחשוב על זה.. ברוך ה' הכל טוב!!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif|תותאאאייההה../images/Emo2.gif ה' ישמור!!

שיהיה בריא!!

Lior Maman

New member
וואי שירגיש טוב

ומזל שזה נגמר ככה ולא אחרת, ושוב - שירגיש טוב . וכמו ניר - אם הוא ישגע אותך קצת שתביאי לו כל מיני דברים וכאלה אל תתעצבני, תעזרי לו והכל
.

למעלה