ליום שני

דורה17

New member
יום שני שמח לכולם!

הגיע הזמן לישון וזה.. לילה טוב.. למרות שכולם ישנים..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהינה אני בבית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

היה כ"כ טווווב!! וואי זה היה טיול שווה! קודם כל היה משעשע והזוי לראות את כל הבנות [הרוב פרחות..
] באות פתאום עם חצאיות ארוכות..חח ועליי לציין שמאוד מתאים להן!! דווקא כאלו שמתלבשות נורמאלי לא באו עם ארוך-ארוך.. חחח קיצר היינו במין הרצאה חמודה כזאת שהרוב בה שירים וזה ואח"כ הלכנו לכותל.. וכל הדרך אני וחברות שלי שרות חחח (גם באוטובוס לירושלים.. כבר שם התחלתי להתחרפן ולשיר סינרגיה..
) שרנו צועקים על אהבה וכל מיני שירים עד שלא היה קול...חחח הגענו למנהרות הכותל וזה היה נורא כיך.. ד"ד אאם שלומית קוראת את זה אז המדריכה שהיתה לנו בסיור במנהרות הכותל היתה ממש דומה לך! בחיוך, בצחוק, בדיבור, בהתנהגות, בשיער.. חח פשוט הכל!! ואפילו שאלתי אותה אם היא מכירה שלומית והיא אמרה שלא..חחח אחרי הסיור היתה הרקדה כזאת במגרש ספורט מוזנח והיה ממש ממש כיף! קפצתי כמו שבחיים לא חחח כ"כ השתגעתי! אני רוצה שוב חחח קיצר.. ממש חפרתי.. כ"כ נהנתי.. אז.. אממ שיהיה לילה טוב... מחר ים..

אני ער בכלל מ 4:30 חחחח

אבל הנה אחרי ששלחתי את ההודעה הקודמת הלכתי לישון וקמתי לפני חצי שעה, ככה זה כשאין מה לעשות חחחח.. עכשיו אני זז לעיר לקנות כל מיני דברים.. יומטוב

lali1989

New member
על מה פטור?

חס וחסה..לא התכוונתי לקורא לך משתמט..אני לא אומרת סתם..עד שאני יודעת..

niro levi

New member
../images/Emo216.gifבוקר טוב

מתחילה ב9.. ישנתי מאתמול בסביבות 10 וחצי עד עכשיו.. פוייי הייתי עייפההה

niro levi

New member
../images/Emo216.gifתודההה פשושה../images/Emo24.gif

בלי עין הרע טפו טפו טפו היה לי יום נהדרר עד עכשיו..

lali1989

New member
נירררררררררררררר

יש לי תאריך לטסט....!!!!! WISH ME LUCK!!!! אני מקווה כ"כ לעבור..[וליאור נראה לי מקווה יותר ממני..
]

למעלה