|
ליום שני!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאממ איך מטאורים נראים..? חחח

אני לא רואה כלום..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאאא איזה כיף לך!

אני לא יודעת איך מטאור נראה, יש עננים ואני לא נמצאת גבוהה..
תהני לל!

בקשר למטאורים.. אז....

כאן בפ"ת לא רואים כלום בכלל בכלל.. [ואני לא מתפלא, יש לנו עיר כ"כ מעפנה שאפילו המטאורים מדלגים עלינו מרוב פחד ואימה] אבלללללללל... השמיים בצבע די שונה ומוזר.. זה לא השמיים של פ"ת.. משהו קרה לשמיים האלה.. טוב יאללה.. השינה שלי יותר חשוב לי... יש לי מספיק כוכבים מנצנצים על תקרת החדר חחחח [מכירים את זה כע?! המדבקות האלה
] יאללה.. לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

XxXSynergitXxX

New member
היי גם לי יש את זהP:

אמא שלי עיצבה את כל הכוכבים סביב הירח ואת השמש בנפרד XDD ויש לי גם פרפרים מנצנצים כאלה
.. אלו לא השמיים של קריית מוצקין.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחח גם פה לא רואים..תתנחם..../images/Emo3.gif

ולי אין כוכבים בתקרה..
היום לאחותי והיא הורידה חחח לילה טוב!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifגם פה השמים מוזרים כאלה

יש מלאא עננים כאלה.. ויש לשמים צבע קצת מוזר.. איזה כיף לך שיש לך את הכוכבים האלה.. שהייתי קטנה היה בחדר של אחותי כי הייתי ישנה איתה אבל בחדר הזה אין לי.. אוחח עשית לי חשק אבל אבא בטח לא יסכים כי אחר כך שמורידים זה מקלף את כל הצבע..

XxXSynergitXxX

New member
ו.. כמה שזה לא קשור , יוני ..

איך אתה מרגיש עכשיו ?
ממש מקווה שיותר טוב

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיללה.. נועה הולכת לישון..../images/Emo9.gif

מחא יש לי יום עמוס...
אני בכנס אנימהההה ייהייי! לילה טוב!!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifלילה טוב

שמחה בשבילך שאת הולכת לכנס..תהני לך

niro levi

New member
../images/Emo216.gifלילה..

הייי מזה אין פה שום מטיאורים
מרוב שזה חור אפילו הם לא רוצים לבוא לפה..חח איזה באסה רציתי לראות משהו מעניין היום.. לפחות זה.. אני עוד כמה דק' אציץ שוב מהחלון ויראה אולי יש ולא שמתי לב.. *מתפללת*

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאני גם קראתי את זה

ומזה התבאסתי יש להם שירים מזה יפיםםם אומנם אני לא מכירה הרבה שירים שלהם אבל יש להם כמה שירים שאני ממש אוהבת ונורא חבל שהם מתפרקים..

XxXSynergitXxX

New member
נכון. האמת שאם תכירי יותר, אני אומרת לך

שתתאהבי . הסגנון שלהם הוא סגנון יחודי. חוץ מזה , השם שלהם הכי מיוחד בכל הסיפור , את יודעת למה אני מתכוונת , נכון? [למה קוראים להם ככה .. ]

niro levi

New member
../images/Emo216.gifבטוח שאני אתאהב

אני מזה אוהבת את הסגנון הזה.. אולי זה ישמע טיפשי אבל אין לי מושג למה קוראים להם שוטי הנבואה ומזה בכלל..

למעלה