ליום שני.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אני לא יכול אני מת
מי זאת הכונפה הזאת? ואיזה זיופים
והגיטריסטים שם ממש כאילו ברחו משלוותה !!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אני ניקרע.. אני לא יכול יותר.. עלק "כוכב נולד" עוד היה כתוב שם... צריך לכתוב שם "כוכב נופל". חחח מרגול צריכה לראות את זה
די אני לא מצליח לתאר לכם כמה אני צוחק.... זה נישמע כ"כ מבולגן.. זה כמו לקחת תפוחים, תמרים, שעועית, גמבה, קישואים, חצילים, תותים, ומלפפון חמוץ, עם אננס. ואת כל זה לערבל במיקסר !!!! ככה זה נישמע !!!!

niro levi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווווווווווווווו אלוהיםםם זה נשמע זוועה שמישהו יתלוש לה את המיתרי קול ולהם יתנו ישברו את הכלים שהם מנגנים עליהם שלא יוכלו לעשות את זה עוד פעם בחייהם..

niro levi

New member
ועוד משהו...

מזה הזיופים האלה של הנגינה ושל השירה אלוהיםםם שמישהו יעזור להם ויסביר להם שהם עשו מעצמם צחוק וסינרגיה עוד יתבעו אותם על הריסת שיר בעיבוד גרועעעע

שלומיתת

New member
הקשר בין אשם המקורי לזה הוא מקרי לחלוטין

והקשר בינם לבין מוזיקה בכלל מקרי

GiLi73

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דורה17

New member
זה כוכב נולד?? כוכב נופל אם כבר...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אייאייאיי....

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיכסה לא יכולתי לשמוע עד הסוף בכלל

מה זה הגועל נפש הזה? עצוב..

o r t a l i t

New member
אוי, רעים ../images/Emo3.gif

הזמרת אחת הגרועות
, אבל הנגנים מעולים [אולי זיופון]...
חבל שהיה כל שניה פידבק ^_~

o r t a l i t

New member
יש קטעים שזה בכוונה ^_~

בזמן שהיא שרה דווקא הם קשורים אבל היא לוקחת את כל הצומי עם השיט שלה. אני מצאתי את הנגינה ממש טובה. :)

למעלה