הי שיניתי את הכינוי
ס סטוקרית New member 5/6/06 #1 ../images/Emo32.gifליום שני../images/Emo32.gif בוקר טוב אנשים בהצלחה למי שיש היום בגרות בתנך! **כל מה שלא קשור לגיים בויז לפה!
../images/Emo32.gifליום שני../images/Emo32.gif בוקר טוב אנשים בהצלחה למי שיש היום בגרות בתנך! **כל מה שלא קשור לגיים בויז לפה!
י ירדוששש New member 5/6/06 #49 תתחדשייי =] פעם הבאה לנצל"ש טוב מאמייייי? ולפתוח הודעה חדשה זה לא לנצל"ש.. חח
ח חופיתוש לאב אושי New member 5/6/06 #51 ירדנוש צריך להסביר לה את חוקי הורום, איך מנצלשים,ולא פותחיםשירשורים חדשים איך מוסיפים תגובה למקום הנכון וכל זה.. היא לא יודעת את החוקים.. שמישהו יסביר לה..
ירדנוש צריך להסביר לה את חוקי הורום, איך מנצלשים,ולא פותחיםשירשורים חדשים איך מוסיפים תגובה למקום הנכון וכל זה.. היא לא יודעת את החוקים.. שמישהו יסביר לה..
י ירדוששש New member 5/6/06 #54 המהמממ אין לי פה את אומנות השירשורר אני לא במחשב שלי.. ושמישו ישים קישור לחוקים שרעות שמהה
C Carmel chemi New member 5/6/06 #52 ברוכה הבאה מאמי כנסי אני כרמל בת 13 מבית שמש הנה האיסי שלי אם את צריכה עזרה במשהו 311359662 והנה המסן: [email protected]
ברוכה הבאה מאמי כנסי אני כרמל בת 13 מבית שמש הנה האיסי שלי אם את צריכה עזרה במשהו 311359662 והנה המסן: [email protected]
ח חופיתוש לאב אושי New member 5/6/06 #7 בוקר טוב=) רק חבל שהוא לא כל כך טובב. אני חולה מתה! סחרחורות בחילות כאבי גרון וכאבי ראשש..הכל ביחד! ומחר מפגש פורום רק שאני ירגיש מחר טובה-אמןןןן! מי פה?!
בוקר טוב=) רק חבל שהוא לא כל כך טובב. אני חולה מתה! סחרחורות בחילות כאבי גרון וכאבי ראשש..הכל ביחד! ומחר מפגש פורום רק שאני ירגיש מחר טובה-אמןןןן! מי פה?!