ליום שנייי!!

../images/Emo32.gifליום שנייי!!

חנושש הייתי חייבת לפתוח שרשור מקווה שלא תכעסיי!!!! אני רוצה לאחל לכל העושות/ים.. בגרות באנגליתתתתתתת!!!!!!!!!!! שיהיה רק בהצלחה ותוציאו ציונים מעוליםם!!! אוהבת אותכםם!!! והעיקר לא להלחץ מהשאלות המפרות של משרד החינוך חח שבו ותתעמקו לא להתעצל;) יום טוב לכולםם!!

לא יודעת אני לא אוהבת לפתוח סתם

רק אם יש משו באמת להגיד:).. חחח לא התכוונת שאת כועסת כרונית חח לאב יווווו!!!!!

0rin

New member
אמאאלהה בגרות באנגלית??

איזה מזל שאני רק בכיתה ח'.. חח ועל הדררךך! אני --> חדשה! אורין#14#מנהלת קומונה פשוט פרינססה#חולה על מאיה בוסקילה המדהימה#ו...גם על הראל מויאלל מקווה להתשלב.. ו..אתם מוזמנים להיכנס לקומונה ולהיות חלק ממנה..!

ברוכה הבאה מתוקה:)

אני ליאת תהני פההה המוןן:) וכן בגרות באנגליתתתתת!! אני עושה מודלB חחחחחח איףף הייתי אמורה לעשות היום מודל D סעמקק ירדתי לשלוש!!.. בקטנה לימודים לא הכל בחיים(הם 99% בחיים חחחחחחחחחחחחחחחח סתם)...

0rin

New member
חחחח תודה =]

הפורום הזה נראה לי מ'זה כייפיי..מלא חחייםם כזה=]

sivan1207

New member
יאייי חזרתיי חח ובהצלחה למי שעושה

עכשיו..ולמי שעשה.. =] חזרתי עשיתי את כל השאלות חחח יותר נכון העתקתי את כל השאלות....חחחחח ליאתיי לא נורא בקטנהה..!! ייווווווו אני לא מאינה שאני מנחמת אותך שאת עומדת על 90 באנגלית ברררררררר חחחחחח

איימ בקקקקקקקקקקקקקקקק ../images/Emo6.gif

היה מה זה סבבה חחחחחחחחח
עשיתי מודיול D
היה חביב ביותר!! בהצלחה לכולםםםםםםםםם!!!

eladkalimi

New member
כנראה ולא יהיה את הקדם האירוויזיון

יורם מרדיו דרום אמר ברדיו בפינה של הבידור של התוכנית שלו שכנראה לא ישדרו את הקדם הוא אמר את זה היום אם יהיו שינויים אני יעדכן

ברוכה הבאה מאמי=]]

את צודקת הפורום המושלם שלי מלא מלא מלא מלא חיים..חח זה ברור פורום מאיה בוסקילה=>שליטה לנצח
ב=ה=צ=ל=ח=ה לכל הילדים שעושים בגרויות מחזיקה לכם אצבעות וואי מחר יש לי אסיפת הורים איזה באסה.. חח אמן היום יעבור לאט ואני ראשונה שמה

חזרתייי גםם והלך מה זה טוב:)

היה ממש קללל!!! אבל עדיין הייתי רוצה לעשות 4 יח' אוףף וואט אברר... בכל מקרה שמחה שהלך לכולם טובב איזה כיף=].. משרד החינוך שיחק אותה בבגרות חורך היום;)

למעלה