ליום ראשון
E eladkalimi New member 25/4/06 #3 יש תמונות מהאירוע של התכשיטים בגלל שהמחשב שלי לאחרונה נהייה איטי אני ירשום את האתרים של המסיבות והאירועים כאן www.base.co.il www.layla.co.il www.bin.co.il www.vipic.co.il
יש תמונות מהאירוע של התכשיטים בגלל שהמחשב שלי לאחרונה נהייה איטי אני ירשום את האתרים של המסיבות והאירועים כאן www.base.co.il www.layla.co.il www.bin.co.il www.vipic.co.il
נ נויוש האחת והיחידה New member 25/4/06 #8 טוב נו,בגלל שאני חמודה ( אני מעלה לכם ת'תמונות שמצאתי באתרים שאלעד הביא מהאירוע השקה.. תהנו [:
מ מאיוש לאב מאיה New member 25/4/06 #16 תודה נויוש שהעלת את התמונות ותודה אלעד שהבאת את התמונות מדהימה!!!!!!!
U urimz5 New member 25/4/06 #4 כן,כמובן,לא נעים,יום ראשון היה לפני יומיים,לא נורא, קורה,רק תזהר פעם הבאה שלא תכתוב,פורים שמח,אתה לא מעודכן,חח
כן,כמובן,לא נעים,יום ראשון היה לפני יומיים,לא נורא, קורה,רק תזהר פעם הבאה שלא תכתוב,פורים שמח,אתה לא מעודכן,חח
S sivan1207 New member 25/4/06 #6 ../images/Emo108.gifנו תענה עכשיו ומידדד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
S sivan1207 New member 25/4/06 #7 ../images/Emo108.gif איףףףףף מצאתי ../images/Emo10.gif אבל זה ניתן רק ללקוחות סלקום ופלאפון............ ואני רוצה לגלוש מהאורנג' וואי חצופים
../images/Emo108.gif איףףףףף מצאתי ../images/Emo10.gif אבל זה ניתן רק ללקוחות סלקום ופלאפון............ ואני רוצה לגלוש מהאורנג' וואי חצופים
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 25/4/06 #17 תעברי לסלקום ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif חצופה
S sivan1207 New member 25/4/06 #19 ../images/Emo108.gif אני בסלקום יא עמה ../images/Emo70.gif אבל אין לי טוקמן וואי אז אני רוצה לגלוש מהאינטרנט של אמא... בשביל מה משלמים על זה 15 שקל בחודש?!!? ואף אחד לא משתמש?
../images/Emo108.gif אני בסלקום יא עמה ../images/Emo70.gif אבל אין לי טוקמן וואי אז אני רוצה לגלוש מהאינטרנט של אמא... בשביל מה משלמים על זה 15 שקל בחודש?!!? ואף אחד לא משתמש?