ליום שלישי

הבית ספר הזה=//////// @#!$@!#$#$@#

המנהלת נכנסת לכיתה ומודיע. החל ממחר אין בגדים צבועונים.
השיער של הבנות אסוף בקוקו. חולצה שחורה וג'ינס. נקודה!!!! בלי דיבורים,ויוצאת:S דאמטטט מה שחוררררררר? מה אנחנו בלוויה חס וחלילה.1!#?!@#?@~?#@!$??? אח"כ ראש מועצת התלמידים נכנס ואומר שהוא ניסה לדבר איתה וכו' וכו' ואומר שהיא סגרה לו תדלק בפרצוף.
ואני בליבי:המנהלת?תתרוק דלת?. אז עליתי על זה שזאת מתיחה וספרתי לכולם וכו' וכו'. אחרי 5 דקות במנהלת שוב באה. "החוקים ברורים לכולם?!!?!?!?!?" המורה למתמטיקה:תמי את מפריע. המנהלת: סליחה סליחה איך קראת לי י'חוצפנית!?!??!!?! אני מהנהלת המנהלת הנכבדה.
אני נפלתי על הריצפה ממש נפלתי,ירדו לי דמעות מרוב צחוק. טוב טוב מתחים אותנו הבנו.
אחרי 5 דקות שומעים צעקות,כול בית ספר עושה הפגנהXDDDDDDDDDDDD שלטים קללות. "תמי תתפטרי,תמי הזונה!,שחור זה זבל!,תמותי" וגם ילדי כיתות ג' אמרו את זה!!! אח"כ אני רואה אותה ואומר לה "את...אתתתת...לכי להבימה!!!!!!!!!
" והיא שתקה.
אח"כ היא באה ואמרה שמתחו אותנו ובלהבלהלבבלהלבלהלבלהלבהלבהלה. ושבא ילד אחד ואמר לה "לכי להבימה" והיא קיבלה את זה בתור מחמאה הפרה האולנדית הזאתXDDDDDDDDDD
אוייי ואני נופל כולם מאמינים להXDDDD

danit1234

New member
אתה רוצה להגיד שאין לכם תלבושת ואתם

מתלוננים? אין לכם ממה להתרגש לנו יש תלבושת ואפילו בה מגבילים אותנו ל4 צבעים ומכנס ל3 צבעים , נכון זה לא הדבר הכי נחמד שיש אבל זה בי"ס זה מסגרת לא צרי להסחף ולהתערב גם בשיער של הבנות אבל חוץ מזה זה כללים די נומלים..

יש לנו תלבושת אחידה../images/Emo122.gif

אבל היא אמרה שמי מחר רק שחור,לבנים ולבנות. ג'ינס,אסור ג'ינס קצר!. ולבנות אסור שיער פזור. אבל כול זאת הייתה רק מתחיה כן?

shirkan21

New member
חזרתי מהטיול!../images/Emo9.gif

וואי היה הטיול הכי כיף בארץ! בגלל שאנחנו ט' וזה אז השקיעו לנו
עשינו טיול בירושלים והשפלה והיה כיף
בירושלים היינו בכל המקומות הקדושים,הכותל קבר דוד וכו'. ועשינו כל מיני מסלולים של מערות מתחת לקרקע
ביום הראשון היה מסלול שצריך ללכת במים,ואני שואלת את עצמי,מי רוצה ללכת במים במזג אוויר קפוא כמו שבירושלים?!
בערב הייתה לנו מסיבה איפה שישנו והיה כיף
בכל מקרה נהנתי,אבל אני שמחה לחזור
סליחה על החפירה

Simply an Angel

New member
זה היה בול הטיול שלנו שנה שעברה!../images/Emo2.gif

אבל ממש
טלפתיה בין בתי הספר?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זייניק שמן ונמוך: ילד אפשר חצי שקל? ידיד שלי: למה שאני אביא לך חצי שקל? זייניק שמן ונמוך: נו זה כולה חצי שקל יא קמצן ידיד שלי: למי אתה קורא קמצן!? ולמה שאני אביא לך חצי שקל?! שתקנה עוד אוכל ותשמין?????????????תבין, אני עושה את זה לטובתך זייניק...:*שותק:|:|:|* *מוצא משהו "מתוכחם" להגיד
* מה אתה חש?????????????????????????????????????????????????????? ידיד שלי:
לך תחפשששששששששש
נפל לי הפלאפון מרוב צחוק!!!!!!!!!!!!!11

linoy7

New member
מחר טיול שנתי!@#$%^&*)@#$%^&*$%^../images/Emo41.gif

אז אני נוטשת אתכם ליומיים
יומטוב

למעלה