ליום שלישי!!!!

../images/Emo32.gifליום שלישי!!!!../images/Emo3.gif

אני יוצאת היום לטיול בירושלים [זה לספרייה, אז אל תתלהבו
] ואח"כ אהיה עם חבר שלי כנראה..
אז אחזור רק בלילה, תנסו לשמור על הפורום!!!
אוהבתתתתתכם

chagiti

New member
יום שלישי....

תהני בספרייה..ותהני הכי הכי עם חבר שלך!!!
יום שלישי-יום שאני לא אוהבת... נראה אם אני אשרוד..

הם נסעו לפולייין../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

חלק מהי"בניקים [אחותי לא
למתעניינים
] ובין המורים גם המחנכת שלי [שהיא אחראית על המסע לפולין..] המורה לאנגלת והמורה להיסטוריה || V [תדמיינו שזה "מכן נובע"
] יש לי המון חלונות!!

מהממת11

New member
ואיי ישראלה ממש כיף לך!!

הלוואי עלי כמות כזו של חלונות.. בתקופה האחרונה אף מורה לא מבריז לכיתה שלי..
ודרך אגב חני היא לא כל כך מכשפה כמו שאמרתי לך...

ברור שהיא לא...../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

וגם על נחמה על תתלונני עכשיו

Cheetah Girl

New member
רקק אל תזכירי לי מכאן נובע!!!

שעתיים גיאומטריה היום הספיק לי:// רציתי למות! לא ידעתי איך אני הולכת לעבור את זה.. אבל בשעה האחרונה היא נתנה עבודה... אז אני וחברה שלי 3/4 שעה רק דיברנו

linoy7

New member
אצלנו הם נסעו היום לאילת../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

ואנחנו מחר
אז ככה שזה לא משנה לנו אילו מורים יצאו איתם.

linoy7

New member
חח יצא שכתבתי כאילו אנחנו נוסעים../images/Emo41.gif

מחר לאילת.. התכוונתי שאנחנו נוסעים מחר לטיול השנתי
עזבו

אתם לא קולטים../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

המורה המאוד יקרה ללשון החליטה שלא צריך לבזבז את הזמן והיא עושה לנו במקום כל החלונות שיעורי לשון
על חינוך והיסטוריה בטוח ורק אנגלית כנראה לא
כאילו אין לי בעיה אם לשון אבל לפחות 3 פעמים זה יצא שני שיעורים באותו יום
[שני שיעורים=4 שיעורים שלכם]

linoy7

New member
../images/Emo6.gifיופי../images/Emo11.gif תתרגלי../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

בגלל הבגרות, בכל שיעור חופשי יתקעו לכם את המקצוע הכ"כ כיפי הזה

חהחהחה../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אין לי שום בעיות עם המקצוע הכיפי הזה אבל כמה שעות רצוף אפשר?! אם היא תשתלט גם על אנגלית אז יצא לי ביום חמישי 3 שיעורים לשון=כל היום!! אבל אנגלית זה בקבוצות וכל השכבה מעורבבת אז כנראה שלא
למרות שאני מאמינה עליה הכל

linoy7

New member
ואם אני אגיד לך שלמדתי 4 שעות../images/Emo41.gif

רצוף?!?!
ולפעמים 5
אבל אם אין לך בעיה עם המקצוע הזה, אז זה יעבור לך במהירות

לא הבנת../images/Emo67.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

4 שעות שלך זה 2 שעות שלי יש לנו שיעורים כפולים... וזה הולך להיות ככה פחות או יותר כל יום אני תכננתי ללכת לספריה ולעשות שיעורים במתמטיקה

linoy7

New member
../images/Emo122.gifלא נורא, המתמטיקה תחכה../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

וכמו שאמרתי, אם אין לך בעיה עם המקצוע הזה, אז זה יעבור לך במהירות

cate71

New member
תהניייייייייייייייייייייי

יש על הבוקר שעתיים טכנולוגיה...בעעעעע ןאז 3 שעות עיצוב אופנה.....!!! לומדת עד 15:45 וב4 בערך עושה בייביסיטר לילדים של המורה שלי ללשוןן[לימור=המורה הכי קרוע בארץ]....איזה חמודה אני אאאאאאאא הבנות שלה די קטנותץץלא יודעת איך יסתדר..אחת בת 2 והשנייה ב4 אאאא אתם לא יודעם מה קרה לי אתמול!!!! קיצ' על הבוקר היו לנו 4 שעות הסטוריה...בעעעעע ויש לנו ילדה אחת[גל]שכול הזמן אומרת פאק..והבנים אוהביםםם לעצבן אותה...יענו הם כל שניה קוראים לה ואומרים פאק וזהההה. ואתמול בגלל המפגרים האלו כמעט והיה לנו בוחן.......במקום לעצבן ת'ילדה זה עצבן ת'מורההה היה כזה שקט בכיתה פתאום המורה מסתובבבת וצורחת על כל הכיתה...די עם הפאק הזה..נמאס לי לשמועעע אמא'איזה פחדדד זה היההה..יש לה קול של גבר כזה..!!!! יומ טוב

../images/Emo184.gif היום ב ../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo100.gif

תושבי המרכז - תמיד חלמתם להיות כוכבים? אולפני orangemusic יחכו לכם במתחם סינימה סיטי היום ועד יום חמישי בין השעות 16:00-24:00. אז אם מדגדג לכם בגרון, אם גם אתם רוצים כוכבים באינטרנט, אם גם אתם רוצים להצטלם לקליפ משלכם – orangemusic כאן כדי להגשים לכם את החלום! לפרטים נוספים ולתיאום מועד הקלטה - הקליקו כאן http://www.flix.co.il/myclip

למעלה