ליום שישי

eladkalimi

New member
ב27 למאי יש מופע בפארק הירקון בת"א

חברת תנובה גם השנה עושה כמו שנה שעברה הופעה עם מיטב הזמרים גם מאיה בתכנון המקורי הייתה צריכה להופייע אבל בגלל מצבה היא לא תשתתף

eladkalimi

New member
כולם כנסו לכאן רגע

אני רוצה להתנצל בפני כל מי שנפגע ממני באייסיקיו כמו רותם ודקלה אלוס לאחרונה אני במצב רוח על הפנים אז אני מבקש ממכם ומכל מי שנפגע ממני סליחה ואני מבטיח לא להתעצבן עליכם סתם אני מאוד אוהב את הפורום ושאתם כמעט אוהבים את כל מה שאני מעדכן

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאלעד, אם אתה חושב

שנפגעתי ממך אתה ממש טועה, אני לא נפגעת מכל אחד, ובטח שבטח לא מכל שטות שבן אדם זורק, במיוחד אם זה אתה. אני לא אפתח כאן את הנושא שהיה, אבל אם אתה חושב שהסליחה הזאת שכרגע רשמת תבוא ותכפר על כל המילים ועל כל הדברים שאתה אמרת, אז אתה טועה טעות ענקית. אני אמרתי לך ואני יכולה להגיד לך שוב, אני לא אחת החברות שלך אז איתי אתה תשמור על הפה שלך ובטח לא תשחק לי אותה שומר ראש של אף אחת כאן. ועוד משהו שכבר אמרתי לך, על המשפטים שאמרת לי אני בחיים אבל בחיים לא אסלח לך ואני ממש לא מעוניינת לדבר ולהיות בקשר עם בן אדם כמוך שאין לו בושה בכלל להוציא משפטים כאלה מהפה, אתה רק צריך להתבייש לך. מילא אם זה היה קללות אולי זה עוד היה בסדר, אבל את הגועל נפש שהוצאת מהפה שלך אין לי מושג בכלל איך העזת להגיד לי כאלה דברים, אבל בסדר, לא נורא, זה כבר היה- אבל אם אתה חושב שמשהו ישתנה בעקבות ה"סליחה" שלך אתה טועה ובגדול, אז אתה יכול לקחת אותה חזרה ולא להתאמץ.

urimz5

New member
זה מה שחסר לי

היא אוכלת אותי חי...רותם היא בחורה חכמה היא גאון מושלמת ...איזה פחד ברררר

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif אחחח מי שפוגע ברותם...

לא יודע איך הוא יפגע אחר כך...

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif נווווווו מילאאאאאאאאאאאאאאאא

אתה זקוק למנוחה...

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif אליי התגעגעת?? ../images/Emo3.gif

גםםם אני התגעגעתייייייייי נשמה...

למעלה