ליום שישי
E eladkalimi New member 14/4/06 #2 השיר בלעדייך בפינה לשיפוטכם ביום חמישי הבא יש את המצעד של רשת ג' מהשעה 5 אחר הצהריים עד 8 בערב
E eladkalimi New member 14/4/06 #4 היוש יש ספיישל עם מאיה זה יהיה ברדיו דרום אפשר יהיה לשמוע את הרדיו דרך האתר של אשדוד כי האתר של רדיו דרום בשיפוצים האתר הראשון הוא אשדוד ניוז כדי לשמוע שם את הרדיו לחו על איפה שרשום לחצו להאזנה
היוש יש ספיישל עם מאיה זה יהיה ברדיו דרום אפשר יהיה לשמוע את הרדיו דרך האתר של אשדוד כי האתר של רדיו דרום בשיפוצים האתר הראשון הוא אשדוד ניוז כדי לשמוע שם את הרדיו לחו על איפה שרשום לחצו להאזנה
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 14/4/06 #8 שבת פשלמההההה ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif נשמות שליייי שתהיה לכם שבת מהממתתת אני מתה עלייכםםםםם ולא לשכוח יום רביעי יאללההההההה מימונההההההההההההה חחחחח יאללה תעשו חיים ושמרו על עצמכם
שבת פשלמההההה ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif נשמות שליייי שתהיה לכם שבת מהממתתת אני מתה עלייכםםםםם ולא לשכוח יום רביעי יאללההההההה מימונההההההההההההה חחחחח יאללה תעשו חיים ושמרו על עצמכם
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 14/4/06 #40 טוב..מאיה מה איתך?../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif איך עבר החג???
S sapiroooosh New member 14/4/06 #41 מאיהההההההה מה קורה? איך עבר החג? מה עם הקליפ החדש? ואממ ד"א שלחתי לך מסר אוהבת אותך הכי בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ספיר
מאיהההההההה מה קורה? איך עבר החג? מה עם הקליפ החדש? ואממ ד"א שלחתי לך מסר אוהבת אותך הכי בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ספיר
S sapiroooosh New member 15/4/06 #42 מאיהההההההה מה קורה? איך עבר החג? מה עם הקליפ החדש? ואממ ד"א שלחתי לך מסר אוהבת אותך הכי בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ספיר
מאיהההההההה מה קורה? איך עבר החג? מה עם הקליפ החדש? ואממ ד"א שלחתי לך מסר אוהבת אותך הכי בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ספיר
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 14/4/06 #12 גם אני ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif בעז"ה
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 14/4/06 #23 לא קבעתי יום עדיין../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif אני רק יודעת שאני נוסעת לסופרלנד בעז"ה
לא קבעתי יום עדיין../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif אני רק יודעת שאני נוסעת לסופרלנד בעז"ה
מ מאיוש לאב מאיה New member 14/4/06 #24 אה אוקיי.. תעדכני אותי../images/Emo9.gif מקסימום אם תיהיי ביום שני, אז ניכנס אל מאיה ביחד, או שאת לא רוצה להיכנס?
אה אוקיי.. תעדכני אותי../images/Emo9.gif מקסימום אם תיהיי ביום שני, אז ניכנס אל מאיה ביחד, או שאת לא רוצה להיכנס?
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 14/4/06 #26 אחלה ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif