לאא זה שער טיבעי שלהה הלוואי עלי שער כזה חחחח...
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 7/4/06 #8 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif כלנית שלי.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
E eladkalimi New member 7/4/06 #2 תמונה חדשה אני לא חושב ששמו אותה כאן כבר אבל באתר של עיתון "זמן תל אביב" שמואותה ורשמו שמאיה הייתה במסיבה של היחצן שלה גילי כהן בתמונה הם נראים ביחד וזאת נראית לי תמונת ארכיון אבל בכל זאת שמתי
תמונה חדשה אני לא חושב ששמו אותה כאן כבר אבל באתר של עיתון "זמן תל אביב" שמואותה ורשמו שמאיה הייתה במסיבה של היחצן שלה גילי כהן בתמונה הם נראים ביחד וזאת נראית לי תמונת ארכיון אבל בכל זאת שמתי
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 7/4/06 #4 שבת שלום לכולם ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif תעשו חיים ותשמרו על עצמכם...
שבת שלום לכולם ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif תעשו חיים ותשמרו על עצמכם...
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 7/4/06 #5 לפורום מאיה בוסקילה!../images/Emo110.gif חג פסח שמח וכשר! פורום אמ"ל 819
י ירדנוש חולה על מאיה New member 7/4/06 #15 ../images/Emo105.gifשבת שלום לכולכם פורום מושלם לכול הפורומים החמודים חג שמח גם לכם
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 8/4/06 #33 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif זה מהמסיבת הפתעה שנינט אירגנה לאח שלה