ליום שישי! סופ"ש רגוע וכיפי לכולם!! !
O Ofiraaaa New member 6/7/07 #2 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif!!!!!!!!
S shilgiah New member 6/7/07 #6 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחחח../images/Emo6.gif הרגת אותי עם התגובה שלך!! !
M menori New member 6/7/07 #7 ../images/Emo24.gif..חח אבל אני לא יודעת אם הסיטואציה מצחיקה ותמתאימה ל"חח" או לא..אחח!! הראש!!!!
M menori New member 6/7/07 #8 ד''א.. עוד מישו מריח עשן? אני חושבת שחשבתי... יותר מידי או שאני חושבת שאני חשבתי יותר מידי או ש\אני חושבת שאני חושבת שחשבתי יותר מידי או ש... אחח!!!
ד''א.. עוד מישו מריח עשן? אני חושבת שחשבתי... יותר מידי או שאני חושבת שאני חשבתי יותר מידי או ש\אני חושבת שאני חושבת שחשבתי יותר מידי או ש... אחח!!!
M menori New member 6/7/07 #10 לילה טוב../images/Emo29.gif אני.. כן הולכת לישון למה אם אני אשאר לא יהיה לי בקרוב ראש חח ביי לכולם
S shilgiah New member 6/7/07 #11 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשאלה לי אליכם!! למי שיודע לנגן.. מי יודע את נוסחאת הסולם המינורי מלודי..? ומי שיודע לאיזו מודוס משתייך המינור הטבעי..?
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשאלה לי אליכם!! למי שיודע לנגן.. מי יודע את נוסחאת הסולם המינורי מלודי..? ומי שיודע לאיזו מודוס משתייך המינור הטבעי..?
X XxXSynergitXxX New member 6/7/07 #12 לילהטוב. ../images/Emo29.gif הלכתי לישון . גוד נייט אבריוואן. מחר אני ארגיש יותר טוב . כואב לי הגרון , דורה , מה זה תודה, אני חייבת לך , זה ממש עזר!
לילהטוב. ../images/Emo29.gif הלכתי לישון . גוד נייט אבריוואן. מחר אני ארגיש יותר טוב . כואב לי הגרון , דורה , מה זה תודה, אני חייבת לך , זה ממש עזר!