ליום שישי

niro levi

New member
לילה/בוקר טוב

סוף סוף לצאת עם כולם ביום חול ולא לדאוג שיש מחר בית ספר.. אחחח איזה כיף.. היה משעמם אבל העיקר לצאת קצת.. אז שיהיה לכולם לילה/בוקר טוב ויום שישי היוםםםם

בוקר לכולם...

אין לי כוח לכלום... אני עצבני ומדוכא ועייף ושבוז... ונימאס לי שהגיע סופ"ש... ובנוסף העיניים שלי אדומות, ניראה לי יש לי דלקת.. אני אלך היום לרופאה... בקיצור.. לא יודע.. אין לי מצב רוח. שיהיה בכל זאת יומטוב ושבת שלום !!!!

אוףףףףףףף ../images/Emo4.gif

אני שונא להיות ער מוקדם בבוקר כשכל החברים עוד ישנים, ואני מת משעמום... ודווקא כל החבר'ה שאני כה אוהב אותם... כולם ישנונים.... משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם..... טוב אמממ... נישאר לי ביום ראשון בגרות בלשון, וביום שלישי בספרות, וזהו ! סיימתי 12 שנות לימוד.... אומנם יהיה לי עוד בגרויות להשלים בעתיד כי אני סתם טמבל אז ככה שלא עשיתי את כל הבגרויות
וביום רביעי יש לנו מסיבת סיום ענקיתת.. [שאני אירגנתי
] בקיצור.. החיים הטובים ! וזהו, שנה הבאה מתחילים לעבוד... אומנם אני לא ניפרד מהבצפר, כי העבודה שלי היא בבצפר חחח.. אמממ... אבל אני עדיין לא קולט שזהו, ניגמרה הילדות... זה קשה לי לעכל את זה.. כבר הילדות הלכה לה.. האמת!? כמעט לא טעמתי מהילדות בכלל.. ההתבגרות שלי הייתה בגיל 15 כבר.... אוףףף.. אני רוצה להיות ילד
לא רוצה לגדול.. חיי הילדות והנערות חלפו לי בטיל.. יש לי עוד כ"כ הרבה להינות.. הרבה הנאות פספסתי בחיים. אני מרגיש מפוספס... מישהו באמת קרה מה כתבתי?

adi295

New member
בוקר טוב + רעיון למשחק ../images/Emo13.gif

סוף שבוע טוב לכולם! (= רעיון למשחק שהיה פעם בפורום אביב גפן .. צריך לתת כל פעם כל מיני שמות של שירים או שורות משירים של סינרגיה באמצעות האמוטיקונים ואתם תצטרכו לנחש מהם אותם שירים..מי שמנחש נותן עוד שיר..וכך הלאה והאלה.... זה טיפה קשה אבל צריך להיות יצרתיים [: מי בעד?
/

זוהרוש15

New member
יווו תפוזבלל!!!../images/Emo46.gif

לא שלח לי את ההודעה!!!!!!!!!! בכל אופן הכל טוב ואני קמתי מוקדם כי אני הולכת עוד מעט עם חברה לקניון...

שלומיתת

New member
תהני../images/Emo140.gif

קשה לי להזכר בפעם האחרונה שהלכתי לקניון בלי קשר לnew sound..

למעלה