ליום שבת

EliranMaor

New member
אני כבר לוזוכר מה כתבתי ומה לא../images/Emo6.gif

חמישי אני לא יכול כי לפי מה שהבנתי זה יחסית מוקדם ואני צריך לשמור על אחותי עד שאמא שלי חוזרת מהעבודה אז כנראה שישי

niro levi

New member
אני פההה

הייתי צריכה להתחיל ללמוד להיסטוריה אבל לא היה לי כוח אז לא עשיתי את זה.. ועכשיו אין מצב שאני ילמד.. ואני גם לא עייפהה

niro levi

New member
כן חברה שלי תבוא נלמד ביחד

אחרת אני לא לומדת כלוםםם כן היסטוריה זה כזה מגעיללל אוף אני כל כך שונאת וכן אני מחכה לשבוע הבא ליום חמישי שהבגרות תיגמר כברררר יווו זאת תיהיה כזאת תחושת הקלה שסיימתי עם זה..

דורה17

New member
את מסיימת לגמרי?

וכן עם חברה זה באמת יותר קל... אני לומדת עם חברה לספרות וזה באמת קל חחח אנחנו ממחיזות את כל השירים והסיפורים חחחח דווקא פיתחתי שיטה חדשנית ללמוד להסטוריה חחחחח למדתי עם אחותי (כפרעליה היא ממש עזרה לי) והמחזנו את הסיפורים חחח היה מצחיק וגם זכרתי את זה יותר טוב =] וואי אחרי הבגרות הרגשתי כאילו סלע בגודל של הר ירד לי מהלב והראש חחחחח זה כיף!

niro levi

New member
לאאא הלוואי

רק להשנה.. ושנה הבאה (יא) אני עושה את היחידה השניה ובקיץ את הבגרות וסיימתי עם זה.. אני אנסה את זה אולי זה יעזור לי לזכור את כל החומר יותר טוב..פשוט יש מלאאא חומר ויש לי זיכרון כזה מעפן אני לא זוכרת כלוםםם אני מקווה שזה יעזור..

דורה17

New member
גם אני! חבל על הזמן!

נראה לי לדג יש זיכרון יותר ארוך משלי חחחחח זה באמת עזר.. זה גם היה מצחיק ולא משעמם חחחחח וואי לסיים בי"א זה כיף! בי"ב זה מבאס כי זה עמוס כזה...

niro levi

New member
חחחחחחח

"הרגת אותי לדג יש זיכרון יותר ארוך משלי" חחחח איזה מצחיקה את.. כןןן הרבה אמרו לי שזה יותר עדיך ביא'.. כי גם יש פחות לחץ.. למרות שיש לחץ ביא' אבל מבחינת הרמה של הבגרויות זה יותר קל..

דורה17

New member
בי"ב יש אזרחות ספרות והמורחב

שזה יאמבה חומר ובאמת שאין צורך להוסיף על זה גם את הסטוריה.. אני אישית אומרת כל יום תודה על זה שסיימתי הסטוריה שנה שעברה עם ציון סבבה ושאין לי גם את זה על הראש השנה...

niro levi

New member
ואצלנו גם תנ"ך ואמרו לי שזה קשההה

+ אני לא יודעת איך הבגרות בתנ"ך כי מלאא אומרים לי שהיא ממש קשה.. אני מקווה שלא ושיהיה לי סבבה.. חברות שלי עושות ספרות והיסטוריה מורחב.. אני חושבת על הכמות של החומר שיש להם ללמוד ואני נכנסת לדיכאון בשבילם חחח אני רק רוצה לעבור את הבגרות הזאת.. הציון כבר לא מעניין אותי...

דורה17

New member
תנך יותר קל מהסטוריה..

בזה את יכולה להיות בטוחה... תנך זה פשוט לדעת סיפורים וגם יש לך את הספר מול העיניים אז את צריכה יותר לדעת את הפירושים... וזה לא כזה קשה כי ברגע שאת קוראת את הסיפורים ואת הפירוש שלהם את זוכרת אותם טוב באמת... לתנך התכוננתי אולי יומיים והוצאת 85 והסטוריה אמנם גם הוצאתי 80 ומשו אבל חרשתי מלאאא זמן

niro levi

New member
אההה

עכשיו הורדת לי אבן קטנטנה מהלב חח ירד לי קצת החשש למרות שיש לי עוד זמן לבגרות.. אני באמת מקווה שזה לא יהיה כזה כמו שאומרים..

niro levi

New member
עדיין לא עברתי

אבל בעזרת ה' אני יעבור ואני שואפת גם לציון גבוה..

דורה17

New member
חחחח יש! לא נורא תלמדי מחר...

הסטוריה זה בעעעעע אבל לא נורא... זה כיף כשזה נגמר חחח

Ofiraaaa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אני אהיה פה

וגם בפלאפון
אם באלך וזה

סינטטית

New member
מחר!

אני שוב עובדת אצל אמא במשרד, באמאשלכם תהיו פה, בטח יהיה לי משעמם!

למעלה