ליום שבת

בנות+בנים+מנהלותת כנסווווווווו=][=

שששששששששבתת שלוםםם יפיוופיםם שליייייייייייי :) ש שב שבת שבת ש שבת של שבת שלו שבת שלום שבת שלום פ שבת שלום פו שבת שלום פור שבת שלום פורו שבת שלום פורום שבת שלום פורום 1 שבת שלום פורום 14 שבת שלום פורום 141 שבת שלום פורום 1417 שבת שלום פורום 141 שבת שלום פורום 14 שבת שלום פורום 1 שבת שלום פורום שבת שלום פורו שבת שלום פור שבת שלום פו שבת שלום פ שבת שלום שבת שלו שבת של שבת ש שבת שב ש אוהבת מלמלמלאמלאמלאמאלמאלא הדדדדדדדדדדריי :)

gameboys2006

New member
חברה הפורום נפתח

הכתובת היא http://adminsivan.275mb.com/index.php?act=idx פורום יפה ועוד מעט יהיה לוגו

נמנמנמ...............אה..

לצאתתתתתתת נוו ברורר שלצאתתתתתתתתת חעחעחע לא משנה לאןן אבלל לאא בביתת.. ממממ יוםם שלישי עוד הפעםם בריכהה חיחייח:) ואיי כלל הגוףף שלי שורףף אוףף אני לא יכולה לזוזז איך השתזפתיי

באליי גלידהה שניהה באה הלכתי להביאא

חעחעחעעחעח יש לי גילשה בטעם קפו'צינו וניל..ווניל עוגיות הלכתיי לשיםם ילי יאמיייייייייי איך שזה מתאים עכשיו בחוםםה זהה ועוד גלידהה גררררררררר רגעע הלכתיי להכין יל ואניי באה..:) מיי רוצה?????=][=

Carmel hemi

New member
יש את אושרי, רועי לפעמים כותב ואני

חושבת שיש עוד אחד שקוראים לו אדם לפי מה שהבנתי

lihi50

New member
../images/Emo6.gif חחח תהילוש' יפששליי../images/Emo42.gif

אניייייי רוצה גלידהה עם עוגיות ותוספת נולון קטן
וואי דרך אגב לפני כמה זמן זוכרים שהיתה פה אחת שהביאה עצומה של להביא את רד הוט צ'ילי פפרס לארץ ולא הבנתם מאיפה היא נחתה? כאילו אני כן הבנתי
אז אם אתם מעוניי'נים לראות יש הופעה חיה' בVH1 של ההפרס
למרות שעברו השירים הטובים שלהם,ועוד רבע שעה נגמר,זו הופעה חזקה ביותר

למעלה