ליום שבת
מ מורלוש New member 28/1/06 #3 מזל-טוב ליעל בר זוהר!../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif זה מכל הפורום=>תאחלוו מזל טוב ליעל בר זוהר... היא חוגגת מחר יומולדת 26...יום הולדת מושלםם להה...
מזל-טוב ליעל בר זוהר!../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif זה מכל הפורום=>תאחלוו מזל טוב ליעל בר זוהר... היא חוגגת מחר יומולדת 26...יום הולדת מושלםם להה...
ס ספיפוש נושמת מאיוש New member 28/1/06 #5 מזל"ט ליב"ז אבל מה איתי?! גמלי יש היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מומולדת! אז בבקשה תנו בברכות
מזל"ט ליב"ז אבל מה איתי?! גמלי יש היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מומולדת! אז בבקשה תנו בברכות
ה הגר חולה על מאיה New member 29/1/06 #9 סיון במיוחד בשבילך כנסי.. זאת היפנית שדומה לשאוו וי מנולד לרקוד , ושאווי שדומה לפיליפינית של סבתא שלי..חחחחח
סיון במיוחד בשבילך כנסי.. זאת היפנית שדומה לשאוו וי מנולד לרקוד , ושאווי שדומה לפיליפינית של סבתא שלי..חחחחח
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 29/1/06 #10 שאן ווין עפההההההההההההה ../images/Emo194.gif יאסססססססססססססססססססססססססס
ח חן חולה על מאיה New member 29/1/06 #12 יוו איך בכיתי אמא הדמעות ירדו מעצמן מסכנה איך היא ריגשה אותי שהיא התחילה לדבר ולהגיד את התודות שלה וואי עד עכשיו אני עם דמעות בעיניים
יוו איך בכיתי אמא הדמעות ירדו מעצמן מסכנה איך היא ריגשה אותי שהיא התחילה לדבר ולהגיד את התודות שלה וואי עד עכשיו אני עם דמעות בעיניים
ח חן חולה על מאיה New member 29/1/06 #14 חחחח מה אני אעשה חח אני יכולה לבכות מכל דבר ....לאב יווו טווו
ה הגר חולה על מאיה New member 29/1/06 #16 זה לא שא ווי.. זה צאןווי.. לא?../images/Emo9.gif בכל מקרה יפנית תישאר יפנית
S sivan1207 New member 29/1/06 #17 נצל"ש => זה מה שביקת במסר.. מקווה שזה פסדר אם לא.. אני יכולה להביא לך מהתמונות בגו אנדר בבגד ים..