ליום שבת...

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifתהני../images/Emo9.gif

אני גם רוצה...והם אמרו שהם יצטרכו אותי בחופש... אבל הם לא התקשרו

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifתודה פוצקי!

אולי הם עוד יתקשרו, יש שבוע שלם לחופש :> אני פה כל בוקר עד יום רביעי
לפחות את יכולה לישון

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifכן,יש מצב..

ואני לא ממש יכולה לישון הנה היום אני קמתי ב-8 בבוקר=/

XxXSynergitXxX

New member
התעוררנו?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1327&msgid=106209865 תכנסי , ותלמדי לשרשר

niro levi

New member
../images/Emo216.gifתתעלמי!!!../images/Emo11.gif

היא עושה את זה בכוונה.. עדיף בכלל שלא נתייחס אליה וזהו!! נכון שזה מעצבן אבל עזבי חבל על כל המאמץ לנסות ללמד אותה עכשיו זה לא שהיא לא מבינה היא פשוט עושה את זה בכוונה והיא לא מנסה להבין..

בוקר טוב../images/Emo42.gif

ערב טוב
.. עוד לא כתבתי כלום פה?? היום היה לי חופש מהעבודה, ומחר חוזר לעבוד

Tomer TR

New member
היהודים מגיבים בראיון אתמול על הכתבה ב7 לילות

אתמול נערכה בהאנגר הופעת בכורה לאלבום החדש של היהודים, "פורטה". אחרי ההופעה ראיינו את היהודים כלי התקשורת, ובינהם היו נענע, ששאלו אותם על הדברים שנכתב שאמרו על סינרגיה ב-7 לילות השבוע. בגדול, למי שאין לו כוח לצפות - כפי שחשבתם ושבן כתב לכם כאן מראש (ותודה לבן) - כל מה שנכתב בכתבה הזאת זו שטות גדולה, אל תאמינו לזה, והיהודים וסינרגיה הם חברים טובים! הם מפרגנים, והכתב כנראה ניסה להצית אש משעמום (או כנראה מחוסר היותו כתב מקצועי שיודע להכין חומר). טוב שיש היום אינטרנט שבזכותו דברים כאלה יכולים להתבהר במהרה. מהמקרה הזה וקודמיו, בעיקר אצל היהודים, צריך לזכור לקחת תמיד בערבון מוגבל מה שנכתב ונאמר בתשקורת (מקרה דומה התרחש עם סינרגיה לפני חצי שנה באותו עיתון בדיוק, אני זוכר שנכתב עליהם כי הם "עקפו את היהודים מימין" ושטויות מהסוג הזה). לצפייה לחצו כאן. חג שמח ומוזיקה טובה לכולכם! תומר (חבר פורום היהודים)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמשעשע פה!../images/Emo6.gif

אנשים מצחיקים בעולם.. אני לא מאמינה שנגררתי לשיחה כ"כ כזאת..
!! מתה לישווווון

למעלה