ליום שבת

ofer976

New member
כך פסקזמן ../images/Emo13.gif

אבל לא הגדול..הקטן..כי זה פסקזמן קטן...לא כאלה גדולים... אבל יותר מוכרים את הקטנים...את המיני האלו, כאילו ארוך זה קשה למצוא אז תיקח קטן...כאילו...אולי מקופלת?

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif מה זת'ומרת ?!?!?!?!??!?!?!?!!!?!??!?!?

אתה לא יכול באמצע החיים לעזוב אותנו ככה
לא רוצההההההההההההההההההה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שמישהו ייצבוט אותי------------- זה לא חלוםםםםםםםםם לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתה לא יכול לעזוב- ואני גם לא רוצההההההההה שתעזוב לאאאאאא !!! חוץ מזה אתה צריך לעשות מיליון דברים שהבטחת [וגם שלא הבטחת] כמו: לעשות פרק ארוך באיינזוהרננ [|שורק| לא אמרתי כלוםםםםםם ...] ולומר לנו למה ברחת אתמול מהמפגששששששששששששששששששש מבלי לומר שלום ומבלי שום סיבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתתתתתתתתתתהההההההההההההההההההה לאאאאא הולך לשוםםםםםם מקום ! שום פסקזמן שום מקופלת שום פלפל ושמן זיתתתתת !!!!!!!!!!!!! ל-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif;[[[[[[[[[[[[[[

חבל, אבל אני לא יכולה למנוע את זה ממך. מקווה שתחזור הכי מהר

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifדבר חלש אתה מעליב אותי ../images/Emo11.gif

לא ראיתי נו מה אני אעשה? י'פרמשטק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

היום ראיתי את הקטע הזה ברכה: אני לא צריכה כאן גברים שיבואו לנענע בפרמשטק גרי: את יכולה להרגע אני לא הבאתי איתי את הפרמשטק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

זה בפרק כן לא שחור לבן?
הו אלוקים!!!!!!!!!11111

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifישלי רעיון, במקום פסטיגליסט

פרמשטקיסט XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח יו קרעתי את עצמי

למעלה