ליום שבת

GrEeNgIrL3

New member
../images/Emo2.gif

עכשיו בדקתי את המתכונת שלי בסוציו.. חישבתי לפני הנקודות שהיא נתנה לי על השאלות ויצא לי ציון 80!! והיא נתנה לי 67! איך יכול להיות.. ובדקתי כמה פעמים.. אני צריכה לדבר איתה.. אבל היא שומרת שבתתת אעאעאעא איזה מורה מפגרת! לא יודעת חשבון

GrEeNgIrL3

New member
ברור שאני אתקשר..

באמת מזל שבדקתי.. לא נשמע לי הגיוני שאני אקבל 67.. כולם התפלאו.. אז החלטתי לבדוק וראיתי שאין הרבה הערות במתכונת. ולציון 67 צריך שיהיו הרבה הערות.. חישבתי את הציון איזה 200 פעמים. גם ההורים שלי חישבו וכל הזמן יצא 80.. מורה למתמטיקה היא לא תהיה

ואני חשבתי לשלוח לך אסאמאס משהו חמוד כזה

ב-11 ופחדתי להעיר אותך אז ויתרתי על העיניין

XxXSynergitXxX

New member
אבל את מוזמנת עכשיו.. חח ../images/Emo8.gif

תודה תודה D: אני צריכה לדבר איתך.. עוד בערך 15 דק אני אהיה פה. תיהי במסנ' ?

מלי 13

New member
אמנם זה קשור לסינרגיה, אבל העדפתי לא לפתוח

הודעה חדשה... רציתי לדעת פרטים על ההופעה ביום שני בנתיבות. באיזה שעה ההופעה? כמה עולה כניסה? או לא עולה כי הבנתי שזה מן פסטיבל משהו כזה.. למי שיש פרטים אני אודה לו מאוד אם הוא יכול לענות לי. המשך יומנעים...

XxXSynergitXxX

New member
ממ.. אני יודעת רק משהו אחד..

פסטיבל בשקל , זה שמביאים אמנים , והם מופיעים בעבור שקל אחד. [יש על זה כתבה במעריב לנוער..] מה שכן, חוץ מסינרגיה, מופיעים בפסטיבל בשקל בנתיבות מירי מסיקה, מאיר בנאי,דן תורן,סגול 59 ועדי רן. אין לי פרטים נוספים
מקווה שעזרתי.

Alaithlos

New member
אתמול יצאתי למסיבה והיה פעמיים סינרגיה!

זה מסיבות עבריות כאלה בפרנויה אז היה את אשם ואת מרגיש אחר. ואז בדרך חזרה הביתה היה את חום יולי אוגוסט ברדיו. היה נהדר

XxXSynergitXxX

New member
בוקרטוב ../images/Emo9.gif

חם לי
. וקמתי רק לא מזמן. זה לא פייר
אנ'לא אוהבת לישון
אני סתם עייפה.
בוקרמעולה. אורפזי.

למעלה