ליום שבת

MISS MUSIC

New member
../images/Emo32.gif ליום שבת../images/Emo210.gif

אתם מוזמנים לרשום כאן כל מה שלא קשור לפורום
או לשריתי
... שתהיה לכווווולם אחלה
שבת
ויום מקסים
תשעשעו אותי גם היום בבקשה
חחחחח, אני עדיין בצה"ל
... ותודה לכל מי ששיעשע אותי אתמול
עזרתם לי להפיג ת'שעמום
בוקר טווווווווווב
לכולם

tamtam25

New member
בוקר טוב רעות

מה את עושה בבסיס? שומרת בחמ'ל? או סתם סמבצית?

חחח..עוד פעם משועממת רעותי?...

אז הינה משהו שיצחיק אותך: איש אחד הלך הלך הלך הלך נפל לבור הביא סולם ויצא...חחח..מצחיק לא?!?!?...חחחחח.... עזבי התחרפנתי בגלל המתמטיקה...חחח.. עוד בדיחה?... אמממ... בדיחת קרש: איך ברווז שוחה????..... עם הקרש של הבדיחה הזו....חחחחחחחחח... את רואה מה מתמטיקה עושה לאנשים?....?... עוד אחת??..אני בשוונג..חחחחאז הינה: פעם היה ילד אחד שהיה נמוך, והוא גר בבלוק בקומה הכי גבוהה בקומה 10. כל הזמן הילד היה עולה במעלית עד קומה 5 ואת שאר הקומות עולה ברגל. למה??? תרדו למטה ותדעו.... כי הילד היה נמוך והוא לא הגיע למספר 10 במעלית...חחח... טוב סיימתי לחפור...ביי מותק..מקווה ששעשעתי אותך טיפה..חחח love you!!!!!!

../images/Emo42.gifבוקר אורררררררר../images/Emo42.gif

חחחחחחחח רעותי עוד מישתעממת בצבא מיסכנה חחח

רעותי כנסי!!

חח הי רעות...מה קורה... תקשיבי הוספתי אותך לאיי סי..אז תאשרי אותי פליז... את כזאת מצחיקה...איןן..ממש קרעת אותי גם בהופעה וגם באיסי!!! את ממש מותק!!! לאב יוו!!!....מואה

MISS MUSIC

New member
תודה רבה לכווולם על הבידור ומיכלווש

את חמודה... אני מתה עלייך
וגם על יהבונהההה
אני שמחה שאני מצחיקה אותך מאמוש
חחחחחחחח היה לי כייף איתכן בירושלים, גם סופסוף יצא לי להכיר אתכן... אז מתי רואים אתכן שוב??

רעותי כנסי.הלוואי והייתי יודעת מתי

יצא לנו להיפגש...אני מקווה שבקרוב..חחח... נראה איזה הופעות יש החודש או משהו כזה...או אול יצא לנו לבוא לתל אביב... אני עובדת על זה..חחח... מתה עלייך מותק!!

היי ../images/Emo210.gif מה המצב ?

שהיה לך יום סבבה חולה אלייך רייצל קבלי בדיחה
פרסי אחד נורא רוצה לזכות בלוטו יום אחד באו המלאכים לאלוהים ואמרו לו:"תראה כמה הוא רוצה לזכות! אולי תסדר לו משהו?"."הייתי מסדר לו מזמן", אמר אלוהים "אבל הוא אף פעם לא קונה כרטיס"

../images/Emo42.gifצהריים טובים לכווולם../images/Emo176.gif

איזה חום היום ואווווווווו
..."בחום הזה של תל-אביב"...

צהריים טובים לך ולכולם

באמת חם היום
אבל עדיף מגשם בלונדון יורד גשם נון סטוף "רציתי לונדון וקיבלתי מלחמה"

צהריים טובים כולםםם

שיהיה לכם המשך יום מעולה!! חולה עליכם!! שריתוש מתה עלייך נישמתי!!! פשוט אין אין כמוך!!!

למעלה