ליום רביעי

sdavid1

New member
../images/Emo32.gifליום רביעי

כל מה שלא קשור לאלופה לכאן
כל השאר ישורשר
יום נעים וחביב
יאאאאאאאא סינרגיה עוד מעט:):):):)

../images/Emo12.gifלמה לפתוח אוף עכשיו?

פותחים אחרי חצות! חוצמיזה שגם יש כבר אוף

sdavid1

New member
חח אין ליום רביעי.. מותק היום זה יום ד ולא

פתחתם

sdavid1

New member
זה שרשור שבו כותבים את כל הדברים שלא קשורים

לאלופה ולפורום.. נגיד את רושמת מה עבר עלייך היום וזה כל מה שבאלך אבל שלא קשור לאלופה ..

את לא יכולה לפתוח שרשורי אוף מתי שאת רוצה../images/Emo9.gif

פותחים בחצות או אחריי חצות,ולא תמיד
רק שתדעי לפעם הבאה

GIRl Of LoVe11

New member
מישהו ראה אתמול חדש ההלבשה?מייקל באמת יוציא..

נכון האמ מייקל לואיס היה שם.. אז אסי אמר לו שהוא מעריץ את יהודה יהודה היה בפוקס הוא בפוקס יהודה היה בפסטיגל הוא היה.. ויהודה הוציא סינגל אז גם מייקל? הוא לא היה רציני נכון? מייקל ישיר?????

GIRl Of LoVe11

New member
באמת נקווה שלא

בפסטיגל הוא היה זוועתי.. אז לתאר אותו שר איכסס...

MoRaN SaShA

New member
וואי אם כן הוא באמת עיוור ../images/Emo6.gif

עיוור לעצמו
בפסטיגל הוא שר נורא..

liaush

New member
כשמייקל אמר שהוא רוצה לנסות את מזלו בהולייוד

נהיה לי שחור בעיניים. מייקל מתכוון לשחק בהוליווד?????????? אני... אני לא מרגישה כ"כ טוב..
למרות שכן כן אני דיי מפרגנת לו עם הדמות של רני.. אבל להוליווד?? שחקנים הרבה יותר מוכשרים ממנו רצו לנסות את מזלם בהוליווד וחלקם לא הצליחו. אז מה מייקל יצליח?? רמת המשחק שלו ממש סבירה, אפילו ממוצעת, ובשביל לשחק בהוליווד צריך להיות שחקן טוטאלי!. ומה שהכי הורס אותי.. שיש לו ציפיות כ"כ גבוהות מעצמו. כאילו מה? רק בגלל שיש לך ריבועים ואתה נראה טוב? אני שונאת ת'אנשים האלה שחושבים שמגיע להם הכל =/ דוגמן בהוליווד עוד פסדר יש לו סיכויים טובים.. זמר??. אין לי מושג לא שמעתי אותו שר.. אבל שחקן? יש לו עוד דרך ארוכה. ואני מקווה שמישהו כבר יוריד אותו מהעץ הגבוה שהוא תיפס עליו כי הוא בסך הכל שחקן ממוצע.

אממ... תקשיבי לי.....

מייקל הוא לא נראה טוב, הוא לא שחקן טוב, הוא לא שחקן כדורסל טוב, הוא לא זמר טוב. ולמרות זאת, הוא קיבל תפקיד ראשי בסרט הוליוודי! כן כן, גם אני בשוק.

liaush

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gifטוב זה עובר כל גבול

למה אתה חייב להתנגש בדעות שלי? אני כתבתי שמיקל נראה טוב, כי זו ד-ע-ת-י. אתה לא חייב להגיב על הדעות של אחרים. אם לדעתך הוא מכוער אז זאת דעתך ולא עובדה!. כמו שאני לא מתערבת בדעות שלך ולא מגיבה עליהם גם לך אין שום זכות להגיב על הדעות שלי.. ובעיקר לא להציג אותם כעובדה כי יופי זה עניין של טעם ולא של עובדה!
אז זה שאתה אומר שהוא נראה לא טוב תציב את זה כדעתך האישית ולא כעובדה. ומספיק להתנגש בדעות שלי! כי אני קולטת שאתה מנסה ללכת איתי ראש בראש ואין לי מושג למה. אולי בגלל שאני חושבת ההפך ממך?. לכל אדם יש זכות לחשוב מה שבא לי וזה לא אומר שצריך להתערב לי בדעות של אחרים ועוד בצורה כזו. לא הסבירו לך כשהייתה "מיאל" שיש הבדל בין דעה לעובדה? אני לא חושבת שמייקל לואיס שחקן מצויין, אני לא חושבת שהוא זמר למרות שלא שמעתי אותו שר. אני חושבת שהוא דוגמן כי הוא נראה טוב! כן כן הוא נראה טוב וזו דעתי.. מה אתה חושב? שאם תבוא ותגיד לי "הוא לא נראה טוב" זה מה שישנה את הדעה שלי עליו?? תחשוב שוב..

אולי די עם השטויות האלה?

גם אם הוא mael וגם אם לא, תפסיקו להגיד שזה הוא... זה היה לך נעים אם היו אומרים שאת איזה טרול שלא מפסיק להציק כשאת בעצם לא? די כבר!

liaush

New member
נעים לך כשמתערבים לך בדעה?

כי לי לא. הוא מציג את הדעות שלו כאילו הם עובדות ומה לעשות אותי זה מעצבן. תגידי אף פעם לא חשבת שאם יש כאן דיי הרבה אנשים שחושבים שזה מיאל אז אולי יש סיכוי קטנטןן שזה באמת הוא? ואני עדיין לא מבינה מה הקשר שלך לויכוח הזה ? גם אם אני טועה, וגם אם ההודעה שלי לא באה לך בטוב. זה לא אומר שאת יכולה להרשות לעצמך לפגוע בי ולקרוא לי "טרול". אבל עזבי לא רוצה לפתח כאן מריבה כי אין לי שום דבר נגדך.. אני מקווה שגם לך אין יום טוב.

למעלה