ליום רביעי

../images/Emo32.gifליום רביעי

נראה לי פה כולם ישנותת..למה לא[?!] הרי אתם סיימתן ללמוד!! ואני...אני לא:( היום אני צריכה ללכת לאודישן השני של כשרונות צעירים בביצפר שלנו..:/ ילדה שרה ואני ועוד ילדה עושות מאוחרה תנועות, על "שיר אהבה פשוט"...

Baruush

New member
תהני מאמיי.. וגם אני לא סיימתי

ללמוד.. היום אני מקבלת תעודותת.. בע"ה יהיה טובב

מי מכיר ת'שיר של מוגלי ובאנההה?!?!!

קבלו שיר לפרצוף [היאפה] שלכם:
באנהההה.. המון דברים הרגשתי כבר ביער פחד,קינאה,שמחה וגם בושה אבל מה שכאן עכשיו בפנים עובר לי זו הרגשה לגמריי' חדשה מוגלי המון המון דברים אני כבר חשתי צער,חמלה,שנאה וגם כאב אבל אפ'עם באמת עוד לא הרגשתי את התחושה המוזרת הזאת בלב אולי אנחנו לא יודעים את המילה המדויקת כדי להסביר את התחושה המשונה זו אהבהה?! לא יודעתת לא יודעע כי בשביל שנינו זה היא פעם ראשונהההה.. מוגלי.. אני צריכה בעצם להסמיק ליולהרגיש נבוכה מאוד אבל מה שעכיו קרב ומתחשק לי שתחבקני עוד ועוד ועודד באנה המון המון דברים רוצה לומר לך אך רק עכשיו למדתי ת'שפה לכן רק שתי מילים אני אגיד לך.. שאת נורא נורא נורא נורא יפהה. אולי אנחנו לא יודעים ת'מילה המדיוקית כדי להסביר ת'תחושה המשונה זו אהבה?!?!!? לא יודעת לא יודעעע.. כי בשביל שנינו זו היא פעם ראשונההההההההההההההההההההההההההה.. ה-ס-ו-ףףףףףףף..

litalg06

New member
אני פה. קמתי מוקדם:/ לא הצלחתי לישו

**לישון כי כול הגב והכתפיים שלי שרופים וזה כואב לי...;[ הייתי אתמול בבריכה עם הכיתה ונשרפתי לגמריי

כנסוו..

מי יכולה להביא לי תתאריכים.. מתי הגיימבויז.. יהיו בנחשונית,ממדיון וכו'.. או שהם כבר היו משהו אם ההסתדרות המורים? אוהבת אותכם=]]

אורטל כנסי

ממ..אני זוכרת רק תאריך אחד לממדיון שהוא דרך הסתדרות המורים בלבד... 2/7/06 הם יופיעו ממדיון בעז"ה...

רק דרך הסתדרות המורים..

זאת אומרת אם נגיד יש לך דודים משפחה או אפילו המורים שלך שנמצאים בהסתדרות המורים את יכולה לבקש מהם שיזמינו לך... סתם ככה את לא יכולה ללכת לשם ולשלם שמהה..כי זה אירוע סגור

your star

New member
../images/Emo42.gifבוקררר טוב../images/Emo42.gif

אני בבצפר בשיעור מחשבים כרגע
אז קפצתי לביקורר...
מואההה

../images/Emo42.gif בוקר אור../images/Emo3.gif יאא את בבצפר?!

אני כבר בחופש.. אני כבר לא יראה ת'כיתה שלי יותר ככיתה..
אוףף..

../images/Emo13.gif בוקר טוב

בוקר טוב מאמי... מה את עדיין בבי"ס?! אני כבר בחופש... אתמול היום האחרון של הלימודים היה ימית 2000 ראיתי את אהבת חיי בלי חולצה, איזה חאמווווווווווד... אבל מצד שני זה מבאס, כי אני לא אראה אותו חודשיים שלמייים!!! אוף באסה...:\ אבל מצד אחד זה באסה ומצד שני זה הכי סבבה בעולם!! אז כמו שאת רואה אני מתההה משיעמום!! וניראה לי קרה משו' לרישמי..

למעלה