ליום רביעי
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/3/06 #2 שאלההההההההה מותר לאכול עוף כלשהו שתאריך הייצור שלו הוא 1.3.2006 (כלומר לפני 22 ימים)
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/3/06 #11 מותר../images/Emo3.gif צלצלתי לאבא פעמיים ולאמא 10 פעמים שיגעתי אותם כל טלפון הם אומרים לי אותו דבר אין לי מושג למה המשכתי לצללצל
מותר../images/Emo3.gif צלצלתי לאבא פעמיים ולאמא 10 פעמים שיגעתי אותם כל טלפון הם אומרים לי אותו דבר אין לי מושג למה המשכתי לצללצל
ח חולה על סיון אלבז New member 22/3/06 #5 כן אפשר לאכול כל דבר שקשור בעוף ולא משנה איזה תאריך אבל ביצים אסור ביצת עין כל סוג אחר של ביצה או משהוא אחר שקשור לעוף מותר
כן אפשר לאכול כל דבר שקשור בעוף ולא משנה איזה תאריך אבל ביצים אסור ביצת עין כל סוג אחר של ביצה או משהוא אחר שקשור לעוף מותר
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/3/06 #6 נננאכון../images/Emo110.gif מותר לאכול עוף וכאלו.. אבל בייצים אסור הסבירו לנו שכאילו זה נוזלי כזה החלמון [הצהוב ]
נננאכון../images/Emo110.gif מותר לאכול עוף וכאלו.. אבל בייצים אסור הסבירו לנו שכאילו זה נוזלי כזה החלמון [הצהוב ]
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/3/06 #8 חביתההה זה פסדר../images/Emo110.gif נדמה ללליייי.. הסבירו לנוו אתמולללל אם נגיד את צה ביצה קשה אז אסור שהצהוב הזה יהיה קצת נוזלי כזה.. זה קורה לפעמים שזה לא לגמרי.. צריך שזה יהיה לגמרי קשה.. וביצת עין אסור כי זה בכלל נוזלי אלאא אם כן מטגנים יותר מהזמן שצריך וזה נהיה קשה וחביתה נראלי מותר לא זוכרתתת!
חביתההה זה פסדר../images/Emo110.gif נדמה ללליייי.. הסבירו לנוו אתמולללל אם נגיד את צה ביצה קשה אז אסור שהצהוב הזה יהיה קצת נוזלי כזה.. זה קורה לפעמים שזה לא לגמרי.. צריך שזה יהיה לגמרי קשה.. וביצת עין אסור כי זה בכלל נוזלי אלאא אם כן מטגנים יותר מהזמן שצריך וזה נהיה קשה וחביתה נראלי מותר לא זוכרתתת!
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/3/06 #10 ../images/Emo45.gif בגלל שבטיגון החיידק נשרף../images/Emo70.gif בביצת עין.. אפשר לאכול אך ורק אם את הופכת את זה לצד השני לשרוף גם את החלמון.... אני בכל אופן.. לא יאכל כי ביצת עין בלי חלמון זה לא ביצת עין
../images/Emo45.gif בגלל שבטיגון החיידק נשרף../images/Emo70.gif בביצת עין.. אפשר לאכול אך ורק אם את הופכת את זה לצד השני לשרוף גם את החלמון.... אני בכל אופן.. לא יאכל כי ביצת עין בלי חלמון זה לא ביצת עין
ה היללי 2 New member 22/3/06 #12 אמאאא... אני בד"כ לא הופכת זה כבר ניהיה חביתה ובלי נוזליים..אמאאאאאאאאאאא
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/3/06 #14 חחחחחחח אל דאגה../images/Emo3.gif אם אמא שלך הכניסה את הביצים האלה הביתה ולא אמרה לך כלום עליהן אז זה בסדר.. אם זה לא היה בסדר היא היתה זורקת אותם או משו או לפחות אומרת לך על זה לע?
חחחחחחח אל דאגה../images/Emo3.gif אם אמא שלך הכניסה את הביצים האלה הביתה ולא אמרה לך כלום עליהן אז זה בסדר.. אם זה לא היה בסדר היא היתה זורקת אותם או משו או לפחות אומרת לך על זה לע?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/3/06 #20 את נדבקת בחיידק הזה../images/Emo110.gif או משו כזה.. ויש בזה הרבה סיכונים..
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/3/06 #22 אמממ התסמינים הם: חום ממש גבוה.. כאבים במפרקים... ומה שקורה מזה זה... אמממ לגמור בקיצר
E eynav16 New member 22/3/06 #15 חחח בואייי../images/Emo24.gif תבואי עם שרית עוד שבועיים סתםםםםם הלואי שמישהו מישראל יגיע לפה...בלי קשר לעבודה בשביל לבקר אותנו חחח זה יהיה מן חלום כזה. חוץ מהאחים שלי שיבואו בטוח..
חחח בואייי../images/Emo24.gif תבואי עם שרית עוד שבועיים סתםםםםם הלואי שמישהו מישראל יגיע לפה...בלי קשר לעבודה בשביל לבקר אותנו חחח זה יהיה מן חלום כזה. חוץ מהאחים שלי שיבואו בטוח..