חחחחחחחחחח היא לא מדרדרת אותי אני כבר מדורדרת!! ובתיכון אי אפשר להבריז ככה כי יש 15 אחוז!
E EVGIRL New member 18/11/05 #45 חחחחחחחחחח היא לא מדרדרת אותי אני כבר מדורדרת!! ובתיכון אי אפשר להבריז ככה כי יש 15 אחוז!
נ נאאאטלי New member 18/11/05 #46 :_D../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif לפני שהיום יהיה עוד יום שאני מבריזה חייבת לעוף אני אפספס את האוטובוס טוב נו...מקסימום..עוד יום בבית סופשבוע ארוך בה ביי
:_D../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif לפני שהיום יהיה עוד יום שאני מבריזה חייבת לעוף אני אפספס את האוטובוס טוב נו...מקסימום..עוד יום בבית סופשבוע ארוך בה ביי
E EVGIRL New member 18/11/05 #44 חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif יש משהו במה שנאטליי אומרת חחחחחחחחחח ותודה
ז זיווש1 New member 17/11/05 #27 היי לכולם.... רציתי לספר לכם שנפתחה קומונה חדשה ומקסימה לניקי גולדשטיין הענק..... אתם מוזמנים ומוזמנות לבוא לבקר......
היי לכולם.... רציתי לספר לכם שנפתחה קומונה חדשה ומקסימה לניקי גולדשטיין הענק..... אתם מוזמנים ומוזמנות לבוא לבקר......
L LuLiLoPiLaTo1 New member 17/11/05 #41 אפשר מידע על ההופעות של מירי בחודש הקרובה? וטלפונים להזמנת כרטיסים? תודה!!