ליום רביעי

נתחיל מעדכון מהחזית../images/Emo195.gif

בעלי הגיע לאפטר וחגגנו את יום הנישואין העשירי. נסענו לאכול במסעדה האהובה עלינו: רוסטיקו בת"א (פשוט מסעדה מעולה - למי שהולך לא לוותר על הטרמיסו הכי טעים בעולם). זהו הוא כבר בדרך חזרה לבסיס.

אין יותר ../images/Emo68.gif ממני

אתמול, למרות יום הנישואין, הייתי צריכה להיות בעבודה עד שש (באתי במיוחד כי אני בחופש). איפה שאני עובדת יש קורסים למהנדסי אלקטרוניקה ואתמול נפתח מחזור חדש ואני אחראית על גביית הכסף. ממש כמו בקופ"ח נכנסים אלי אחד אחד ואני גובה כסף. נשארו שניים ואני נכנסת לחדר ההמתנה. היו שם כמה בחורים וגם את מנהלת ההדרכה. אני שואלת אותה: "מי נשאר" והיא עונה לי: "נשארו רק אלכס ונתנאל" ומצביעה על בחור רוסי צעיר (בעל לוק נערי) ובחור ממוצא אתיופי. אני מחייכת על האתיופי ואומרת לו: "אתה אלכס?" אבל זה רק תחילת הפאדיחה כמובן שאלכס זה היה הבחור הרוסי הבעיה היחידה שזה לא היה בחור אלא בחורה... רק כשהיא פתחה את הפה קלטתי שזו בחורה. הייתי מה-זה אדומה... והחברה מהמשרד לא הפסיקו להסתבלט עלי. לפחות אמרתי שאני "לא נופלת בסטראוטיפים עדתיים".

../images/Emo9.gif תאחלו לי בהצלחה

אחרי כמעט שנה של עבודה מהבית עם הכנסות דיי גרועות, חיפושים אינטנסיביים אחרי עבודה "אמיתית" באזור מאווווד לא קל מבחינת תעסוקה, אחרי הצעות מאכזבות או סתם לא מתאימות, הגיעה ההזדמנות וסוף סוף התקבלתי לעבודה נחמדה ומעניינת. אני מתחילה מחר!!! מתרגשת נורא! זהו, מחר איתי יגיע לגן בשבע ורבע, כמו כולם, ולא יימרח עם אמא בבית עד 08:00
אני עוד אתגעגע לבקרים האלה.

מיכלי MP3

New member
../images/Emo45.gif ב ה צ ל ח ה ../images/Emo70.gif

הלוואי שילך לך שם טוב, ושהשינוי יעבור בקלות לקטני.

למעלה