ליום רביעי

tiger mom

New member
למשהי יש משקפיים עם עדשות מתחלפות?

אתמול נשברו לי המשקפיים (חבל על הזמן כמה אני מבואסת) ואני חייבת לעשות חדשים. אני חושבת על לעשות כאלו עם עדשות מתחלפות (בשמש הן מתכהות ובחושך הן רגילות). יש למישהי ניסיון עם העניין? המלצות, דיס המלצות? אין לי חשק לעשות משקפי שמש אופטיים גם (תעיד על כך העובדה שאיבדתי את שלי לפני 3 שנים ואז לא עשיתי) וזה די מעצבן כל הזמן להחליף (ויש לי ניסיון לא משהו ע םמשקפי שמש שמתלבשים על הרגילים. מה גם שזה מצמצם את המגוון) בין משקפי שמש למשקפיים רגילים.

בתור מישקפופרית לשעבר

מאד מבינה אותך. לא אוהבת על העדשות המתכהות זהלא נראה טוב באור יום,לא צלול לחלוטין ולא מעניק הגנה מושלמת בשמש. דווקא הקליפסים היו לי נוחים בזמנו. אני עשיתי ניתוח לייזר לפני 10 שנים ומאז אני פטורה מהעונש(למרות שעכשיו גיליתי שאני צריכה שוב משקפיים לנהיגה בלילה).

tiger mom

New member
מפחיד אותי הניתוח

מכירה עוד כמה שעברו אותו בהצלחה. אבל אני די מפחדת. אומרים גם שהמספר משתנה בלידות (משהו שקשור ללחיצות). אז אמנם הנוכחית שלי יצאה בקיסרי חירום, אבל אי אפשר לדעת איך יצאו הבאים בתור. אז אני משתמשת בתרוץ הזה: אני אומרת תמיד שאחרי שאני אסגור את הבאסטה אני אשקול ניתוח. שזו דרך אחרת להגיד- אחרי שאני אסגור את הבאסטה אני אצטרך להמציא תרוץ חדש

מכירה את השיטה...../images/Emo13.gif

אני ממליצה בחום על הניתוח,מה עוד שהוא מאד מהיר והיום גם לא עולה המון כסף כמו פעם. השיחרור הוא עצום.

mom2ia

New member
../images/Emo127.gifאני 6 שנים אחרי ניתוח

ואכן יש שינוי במספר בגלל הלידה לכן מראש מתקנים קצת יותר. זו היתה הרגשה נפלאה לקום בבוקר ולראות. בקשר למשקפיים מתחלפים - לאמא שלי יש. זה מאוד נוח למרות שהם מתכהים גם באור פלורסנטי חזק. אבל זה לא נראה משהו. גם בשמש חזקה זה לא בדיוק נראה כמו משקפי שמש.

tiger mom

New member
../images/Emo6.gif

מצבי לא כזה קשה. כשאני קמה בבוקר אני מתארגנת בלי משקפיים ורק בסוף מרכיבה אותם. אני לא רואה ברור, אבל אני גם לא עיוורת לגמרי. אני יודעת שזה לא כהה כמו משקפי שמש. כרגע אני כבר 3 שנים בלי משקפי שמש. מה שאומר שאין לי צורך רציני במשקפי שמש. אבל בהחלט יש פעמים שזה מפריע לי שאין לי (בעיקר בנהיגה כי אני כל הזמן בכיוון השמש). המתחלפים נראה לי פשרה. גם כשהיו לי משקפי שמש די שנאתי את הצורך להחליף כל הזמן. בעיקר כשמסתובבים ויוצאים מחנות לרחוב ונכנסים שוב.

mom2ia

New member
הכי גרוע - כשנכנסים לחניון תת קרקעי

ואז את מתחילה להסתבך עם החלפת משקפיים. אני לא יכולה לשרוד בלי משקפי שמש. יש לי עיניים בהירות וגדולות. גם בחורף אני הולכת יום יום עם משקפי שמש (טוב נו, חורף אמיתי
לא חורף כמו היום
)

אילתית 2

New member
גם אני פחדנית ...ומשקפופרית...

קיבלתי את המשקפיים שלי לראשונה מיד עם השחרור שלי מהצבא...קיבלתי מתנה מהשרות שלי-משקפיים... אחותי עשתה את הניתוח ועוד חברה קרובה שלי...אבל עדין אני פוחדת

POOH*

New member
כן..

לי כבר שנים יש. בהתחלה באמת היה קצת מוזר העדשות הכהות כי גם כשנכנסים לתוך חדר לוקח לזה זמן לחזור להתבהר אבל מהר מאד התרגלתי והיום זה לא מפריע לי בכלל. אבל אין לי מושג לומר לך איך קוראים להן או משהו כזה.. אני עושה כבר שנים משקפיים בהוד השרון אצל פרקש. ותמיד עדשות מתחלפות. POOH

mom at work

New member
הם לא מתאימים לנהיגה (אם זה משנה לך)

הם משנים את הצבע לפי רמת הקרינה האולטרא-סגולה. מכיוון שלשמשת הרכב יש ציפוי שמסנן את הקרניים האולטרא-סגולות, העדשות לא מתכהות. חוץ מזה - לא עדיף עדשות מגע? אני עם עדשות מגיל 15 (מעל 20 שנה), ולדעתי זו פשוט הצלה! (טוב, מצב הראייה שלי באמת קשה)

tiger mom

New member
יש לי בעיה עם להכניס דברים לעין

קשה לי עם עדשות. ניסיתי תקופה (פלצנית שכמותי- לא רציתי משקפיים בתמונות חתונה. הם לא התאימו לי לשמלה) והאמת שזה הכי חשוב לי בנהיגה, אז מה שאמרת חשוב מאד.

דינהלה1

New member
../images/Emo132.gif המלצות כמישקפופורית מגיל 12

אם את יכולה להרשות לעצמך כספית ובריאותי לעבור לעדשות מגע למהלך היום ואז להשתמש במשקפי שמש שזה הכי נוח. בשעות הערב להוריד אותם בבית ולעבור למשקפים רגילות כדי לתת לעיניים לנוח, משקפים רגילות קניתי כאלה שמתאימים להם קליפסים ואז במקרה חרום אם יש בעיה עם העדשות או שלא הספקתי לשים בבוקר או סוף שבוע שלא בא לי להתעסק עם עדשות, אני מרכיבה את המשקפים וכשצריך לצאת החוצה שולפת מהתיק את הקליפסים ומרכיבה אותם בצ'יק.(יש להם מגנט שנתפס במשקפים וזה ממש לא פרוצדורה מסובכת),ן

למעלה