ליום רביעי....

../images/Emo103.gifאולי די?

תקשיבו, אני יודעת שזה מעצבן אתכם שלא כל הפורומם זה אך ורק שירשורים לעניין, אבל ליהי לא עושה לנו דווקא אם לא שמתם לב. כנראה שהיא פשוט לא הבינה את הסבר של השירשורים או שהיא לא נתקלה בו. אז למה שלא נבקש ממנה יפה להפסיק לפתוח אוף או שמקסימום ניתן לה יום שתפתח אוף. או שנשאיר את זה לאור, שתמחק, ולא נשרשר מלא סמיילים כועסים כי זה בטח לא יעזור. וזה כמובן לא אישי.

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהיא כן עושה את זה בכוו

+נה אבל היא בעצמה כתבה לנועה ולעוד כמה שהיא יודעת איך אבל היא לא רוצה להפסיק... היא עושה דווקא.. אני ועוד מלא ניסינו להסביר לה גם אור זה לא יכול להיות שהיא לא קולטת.. זה ברור שהיא עושה בכוונה ואפילו היא אמרה את זה..

menori

New member
שזה אומר חלאס!../images/Emo122.gif

בחיים לא התעצבנתי כהכה.. את תגרמי לי להכנס בסוף לבית משוגעים יו!

menori

New member
זהו זה נמאס לי!!!!1

תגידי את עושה את זה בכוונה נכון? מה קשה לעזאזל להבין משהו שילדים בני 3 יכולים להבין... איך לשרשר? אני מבינה טעות פה ושם אבל די..בחייך! לקרוא מאתיים פעם איך לשרשר, להבין, לקרוא שוב!, להפנים ואז לבדוק אם את מצליחה באמת.. בבקשה!

menori

New member
מה לך לא נמאס?../images/Emo122.gif

ואם אני אצטרך אני ארד מצידי לרמה יותר נמוכה משלה די..אוף

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifנמאס.אבל צימוקון.אין מה לעשות יש

+אנשים שלא קולטים ויש להם כנראה מוגבלויות..

menori

New member
בחייך זוהר

איזה מגבלויות ואיזה נעלים.. אם יש תגידי ולא נכעס תאמיני לי אם כן אני אהיה האחרונה שאכעס אבל אם לא אז כמה זה כבר קשה?

זה דיי נכון

שמעו מסבירים פעם פעמיים שלוש 100000000 משהו שאנחנו הבנו תוך 10 דקות היא לא הבינה גם אחרי הרבה הסברים!! זה קצת מוזר..ולא תגידו זאת ילדה היא בת 20 ומשהו (זה לפחות מה שהי טוענת..)זה לא כל כך הגיוני שהיא לא תבין דבר כזה..אני גם חושבת שזה בכוונה מה שכן עם זה בכוונה אז היא מנסה לעצבן אותנו והיא מצליחה..אז אל תתיחסו או משהו זה מעצבן גם אותי תאמינו לי אבל אני חושבת שעדיף שאור תטפל בזה בכל מקרה אין לנו ממש מה לעשות חוץ מסמיילים כועסים או חבולים..........

למעלה