ליום רביעי .

../images/Emo75.gifגמני . D;

אבל זה לא רע , זה טוב . היה לי בתעודה 100 כל הזמן וזה היה מעלה לי ת'ממצוע .

MaStuLa76

New member
אף אחת לא כאן? ><

אוח, פספסתי את האוטובוסD; ואבא שלי בא , אבל מה , הוא נוסע עכשיו לת"א, והוא לא רוצה לקחת אותי לביצפר כי הוא אומר שיפספס את האוטובוס . ואני אומרת : לך באוטו D; סתם , אין לו כוח D; אז שלפחות ייקח אותי איתו לת"א [= דבע
גם יום לימודים הלך , וגם יום ת"א הלך
טיפשטיפשטיפש ]:

MaStuLa76

New member
בנות :)../images/Emo124.gif

תראו מצאתי איזה סיפור ממש יפה :) <עם מוסר השכל,לכבוד יום הולדתה של עמית,ולעוד מישהי. היא בטח תקרא ותדע מי היא.> זה סיפור אודות ילד קטן בהודו שהלך לבקר גורו (איש זקן וחכם). הגורו ישב והתבונן במשהו שהחזיק בידו. הילד ניגש והסתכל גם הוא אלא שלא בדיוק הבין מהו הדבר שביד הזקן, ושאל את הגורו: מה זה? זה גולם, השיב הגורו, בתוך הגולם נמצא פרפר. בקרוב הגולם יבקע והפרפר ייצא. האם אני אוכל לקבל אותו? שאל הילד.כן, השיב הגורו, אבל עליך להבטיח לי שכאשר הגולם יבקע, והפרפר יתחיל לצאת ויכה בכנפיו כדי להשתחרר מהקליפה - אתה לא תעזור לו. חלילה לך לסייע לפרפר על ידי כך שתשבור את קליפת הגולם, עליך להניח לו לעשות זאת בעצמו. הילד הבטיח, לקח את הגולם והלך לביתו.בבית ישב והמשיך להתבונן בגולם. לאחר משך זמן ארוך ראה שמתחילה תנועה, הגולם נע וכאילו רעד, והנה נבקע בקצהו. בפנים היה פרפר עדין ויפה, שניסה להחלץ מתוך קליפת הגולם תוך שהוא מכה בכנפיו כנגד הגולם. התנועות שלו היו חלשות, ולא נראה שמכות הכנפיים הללו יוכלו לעשות את המלאכה הזו. הילד הקטן רצה נואשות לעזור לפרפר הסובל..לבסוף, כשלא יכול היה לשאת את המתח הפר את הוראות הגורו. הילד הסיט את שני חצאי קליפת הגולם לצדדים, ועזר לפרפר להיחלץ. משיצא הפרפר החל לעוף באוויר, אך לפתע נפל מטה אל האדמה ונשאר שוכב ללא תנועה. הילד הרים את הפרפר בזהירות, וראה שהפרפר מת. שטוף דמעות הלך הילד לביתו של הגורו והראה לו את הפרפר המת שבידו. אתה רואה ילד? אמר הגורו, מיהרת לשבור לו את קליפת הגולם, האין זאת? כן, אמר הילד, זאת עשיתי.והגורו אמר: אינך מבין, לא יכולת לדעת מה עוללת. כאשר הפרפר מתחיל לצאת מהגולם, הדרך היחידה שבה הוא יכול לחזק את כנפיו היא בכך שמכה בהם לעבר הקליפה. הוא מכה לעבר הקליפה ומכה שוב ושוב ואז מצמיח ומחזק את שרירי הכנפיים שלו. כאשר אתה עזרת לו בכך שעשית זאת במקומו מנעת ממנו לגדול ולפתח שרירי כנפיים. [ נכתב ע"י אלמוני/ת ] --- אנחנו לא יכולים לשנות את המכשולים שאנחנו פוגשים בחיים אבל אנחנו יכולים לשנות את הדרך בה אנחנו רואים אותם מקווה שמתוך כל הקשה ובתוך כל הקשה תדעי גם לראות את האורות הקטנים שפתאום מאירים דווקא בלילות הכי חשוכים את האנשים הטובים שאת פוגשת באמצע הדרך דווקא כשנדמה שזו דרך ללא מוצא ובעיקר שתראי אותך,צומחת מכל מכשול,מתעצמת מכל קושי,לומדת שיש בך כוחות נפש לפרוש כנפיים למרות ובזכות המכשולים שבדרך .

lililulu

New member
הו איזה יפה [:

תודה שירק אני אוהבת אותך
אבל אני לא בטוחה שהבנתי מי השניה שהתכוונת אליה

../images/Emo75.gifמזל טוב . ../images/Emo23.gif

היה אחלה יום חוץ מהשעה אחרונה . D = שלוש שעות ראשונות לא למדנו , :) ההפסקות היו מהנות .

MaStuLa76

New member
כנסו.

אמ , תראו .. החלטתי לספר לכן משהו שקשור לרותם . שאני מחזיקה בפנים כמה ימים..ואחרי שדיברתי עם רותם החלטתי לשתף אתכן. קודם כל אל תבהלו או משהו ! טוב .. התמונות שרותם העלתה לכן זו לא היא . זו מישהי אחרת . לא משנה מי . בכל מקרה , זה לא שהיא איזה פדופילית או משהו , זו אותה רותם,מחדרה בת 15 . רק שהיא העלתה תמונות שלא שלה. ואל תשפטו אותה או משהו , היא בהתחלה העלתה חשבה שהיא לא תתחבר לפה כמו שחשבה שיהיה. והיא העלתה תמונה שלא שלה , אתן יודעות,אינטרנט וזה , [לא שהיא סיפרה לי את זה אבל זה מה שאני משערת] אז היא התחילה לעלות .. ואז שהיא ראתה שהיא כבר נקשרה אליכן.. היא לא ידעה בדיוק איך לספר. |= אמ , ואת נעמה היא מכירה מזמן.. כך שזה יוצא שגם התמונות שנעמה העלתה - גם לא שלה. גל , זו חברה שלה. אני לא יודעת אם אלו התמונות של גל או לא . ניר ? לא ידוע מי זה. ודניאל ? דניאל זו באמת אחותה. טוב , אני רוצה שתבינו אותה , היא באמת מתחרטת על זה . היא לא תחזור לפה . זה לגיטימי לגמרי. אל תשלחו לה הודעות באייסי,וגם לא במסרים, היא לא תענה. לא ניראה לי שיש לה ראש לענות לכל אחת ולהסביר, למרות שמגיע לכן הסבר , בכל מקרה אם יש לכן משהו לשאול תפנו אליי. ובאמת שהיא מצטערת על הכל . שלא תחשבו שהיא לא ידעה שנגלה, היא ידעה. בגלל זה היא אמרה שהיא טסה לחו"ל. לא יודעת מה אתכן , אני סלחתי לה . רותם,אני אוהבת אותך . לכל בנאדם מגיע הזדמנות שנייה. תזכרי את כל מה שאמרתי לך.

נוופריי

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo13.gif

איפה הקרדיט של החוקרת ?!D: חח סתם :) לכל אחד מגיעה הזדמנות שנייה אניי בטוחה שלא כולן פה תלית שכולה תכלת:] תיהיו בוגרת , ואם אין לכם משהו חשוב להגיב, פשוט אל תגיבו

../images/Emo204.gif ייאאאאאא \:

חחבלללל ... נמנמנמ אני אל יודעת למה העלת תמונות של מישהי אחרת ... כי אפחד פה לא שופטת בנות בגלל היופפי , לפחות ללא אניי . אני סולחת לך . כמו ששירה אמרה לכל אחת מגיע הזדמנות שנייה, ואת לא חייבת לעזבו אבל איך שבא לך \: וסתם, חבלל ששיקרררת |: בכל מקרה אני סולחת לך .

חן XD

New member
אין לי על מה לסלוח לה ..אני לא סומכת על אנשים

שאני לא מכירה באינטרנט :] יום טוב.

lililulu

New member
אני יודעת מזה, ושינית קצת את הדעה שלי...

כן גרמת לי לחשוב שאולי באמת מגיעה לה הזדמנות שנייה, אחרי הכל האופי שלה לא היה שקר, והתחברתי אליה בזכות האופי שלה...אבל אני חושבת שלא היית צריכה להעלות את הנושא הזה לכאן...אני חושבת שלא כולם היו צריכים לדעת מזה... וכן זה לגיטימי שהיא לא תחזור לכאן אבל אני הייתי רוצה שהיא תחזור...איפשהו זה לא יהיה אותו דבר בלעדיה...

MaStuLa76

New member
אני חושבת עמית ,

שאולי לא הייתי צריכה לעלות , אבל מה היה עדיף שאני הייתי שולחת לבת בת בפורום את ההודעה בפרטי? לא . [ואם תחשבי על זה שוב את תביני שעשיתי את הדבר הנכון.] וגמאני הייתי רוצה שהיא תחזור. אבל לדבר אליה זה כמו לדבר לקיר. |: היא עקשנית , והיא לא תחזור .

למעלה