סבבבה רק שניה
ד דילב לוי XD New member 11/9/07 #106 ../images/Emo217.gifכנסו דקה. בטח אתן שמות לב שאני בקושי בפורום. אני רושמת מהר מהר לפני שהמחשב שלי יכבה. יש לו בעיה S= אז בימים הקרובים אני אכנס כל יום לכמה דקות כדי למחוק ולסדר. כמובן אני אהיה פה כמה שאפשר עד שיכבה המחשב. אז שמרו על הסדר ושנה טובה שתיהיה לכן :] דילב.
../images/Emo217.gifכנסו דקה. בטח אתן שמות לב שאני בקושי בפורום. אני רושמת מהר מהר לפני שהמחשב שלי יכבה. יש לו בעיה S= אז בימים הקרובים אני אכנס כל יום לכמה דקות כדי למחוק ולסדר. כמובן אני אהיה פה כמה שאפשר עד שיכבה המחשב. אז שמרו על הסדר ושנה טובה שתיהיה לכן :] דילב.
ד דילב לוי XD New member 11/9/07 #110 ../images/Emo217.gifהכל טוב מאמי מה איתך? סליחה אם תכף אני לא יענה לך כי זה אומר שנכבה לי המחשב.
נ נטוש love אדם New member 11/9/07 #124 הכל טוב מחדש? מאמי מהאיסי שלך יש לי אותך? כי עם כן למה את לא עונה לי?
ס ספירוש בן חיים New member 11/9/07 #114 ../images/Emo141.gifמשתגידי מנהלת שלנו../images/Emo9.gifXDDD
ד דילב לוי XD New member 12/9/07 #158 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 3> כן המחשב נכבה כי משהו שם לא מחובר.. יסדרו לי בקרוב. כרגע אני בבייביסיטר :]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 3> כן המחשב נכבה כי משהו שם לא מחובר.. יסדרו לי בקרוב. כרגע אני בבייביסיטר :]
ס ספירוש בן חיים New member 12/9/07 #175 ../images/Emo141.gifמשתגידי מנהלת../images/Emo6.gif מקווה שיסדרו לך3>.....
מ מיכלוש יוסף New member 11/9/07 #127 ../images/Emo75.gifלמה הוא יכבה ? . O; ואני זוכרת שיש לך יומולדת . D;
ש שירלי XD New member 11/9/07 #118 ../images/Emo209.gif היום לפני 6 שנים היה את אסון התאומים מפחיד :| עבר ממש מהר שנה טוב לכולם
ס ספירוש בן חיים New member 11/9/07 #119 ../images/Emo141.gifוכולם ביחדדדדדדדד../images/Emo6.gif זלמן יש לו מכנסייים מגיעות עד הברכיים אם יפלו המכנסייםם אז יראו לו את ה-זז..............זלמןןן יש לו מכנסיםםם קלטתם???? מי שלא אז זה ככה אומרים תמילה ביחד כאילו מחובר אז יראו לו את ה-ז....כאילו את הזין אבל אומרים רק את ה-זזזז...ואז ממשיכים זלמן יש לו מכנסייים איזה יאפה אה???חחחחחחחחחחחחחחחח אחריזה חברות שלי חיפשו שיר בח' אז אני המצאתי חרמן יש לו מכנסייים חחחחחחחחחחח אחלה שיר
../images/Emo141.gifוכולם ביחדדדדדדדד../images/Emo6.gif זלמן יש לו מכנסייים מגיעות עד הברכיים אם יפלו המכנסייםם אז יראו לו את ה-זז..............זלמןןן יש לו מכנסיםםם קלטתם???? מי שלא אז זה ככה אומרים תמילה ביחד כאילו מחובר אז יראו לו את ה-ז....כאילו את הזין אבל אומרים רק את ה-זזזז...ואז ממשיכים זלמן יש לו מכנסייים איזה יאפה אה???חחחחחחחחחחחחחחחח אחריזה חברות שלי חיפשו שיר בח' אז אני המצאתי חרמן יש לו מכנסייים חחחחחחחחחחח אחלה שיר
מ מיכלוש יוסף New member 11/9/07 #128 ../images/Emo75.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי !!!!!!!!!!!11111 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, XD
../images/Emo75.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי !!!!!!!!!!!11111 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, XD