חחחח אהבתייי
מ מורי לובה שרוני New member 12/4/06 #15 חחחחחחחח אורניתתתתתתתתתתתתתת חחח הרגתת אותיי עכשיו יפהה רצחח =]]
א אדם my boys אושרי New member 12/4/06 #16 ממש יפה..מוכשרת!../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif../images/Emo57.gif
ט טלנובלה בדם New member 12/4/06 #21 חח חופה...נכון שאני שרה את זה זה יו תר יפה? חח היא שמעה אותי על הבוקר..
נ נויוש love ביחוש New member 12/4/06 #24 חחחחחחחח קורינו'ש את מתרגשת מהשעות שקמים חחחחחחחח שרינע את אוהבת את פסח נכון?!חחחחחח
ק קורינושש New member 12/4/06 #25 חחחחחח כההה כי יש חופששש אז מנצלים אותוו טוב נוט לפחות אני מנצלת אותוו =) מאמי עשית לי את החתימה?
א אורוש לוגסי New member 12/4/06 #31 אני בעיר אצל סבתא שלי אחח איזה כיף עם כל הדודים בלי לבאדן בבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טמעההה אניי
ק קורינושש New member 12/4/06 #32 אני מחוץ לעירר ואין ילדים בגיל שלי כולם קטניםםםם =\ אה וחיים שלי חג מושלםםםםםםםם
א אורוש לוגסי New member 12/4/06 #38 חחחח אצלי הדודים שבגיל שלי עושים גם חג בקרית גת אבל אצל הסבתא השנהי אז אחרי הסדר ניפגש איתם כי הם כולם שיכבה שליי חחחח וגמלך חג שמיחחחחח מתוקההההההה
חחחח אצלי הדודים שבגיל שלי עושים גם חג בקרית גת אבל אצל הסבתא השנהי אז אחרי הסדר ניפגש איתם כי הם כולם שיכבה שליי חחחח וגמלך חג שמיחחחחח מתוקההההההה