ליום רביעי וחמישי

../images/Emo32.gifליום רביעי וחמישי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo32.gif

אווווווווווווקי מהה קורה?! הכל טוב?! אחחחחחחחחחלה =]]] היוםם הסדדדדדר!מה איך אתם מתכוננים?!אני מתרגשתת חחחחחחחח [סתומה אני אה?!
] אניי פשוטט חוללה על פסחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחג שמחחח לכםםםםםם!

כןן היום סוף סוף אני עושה סדר עם

הראל..מויאל..וסוף סוף אני יצטלם איתו וכולם יאמינו לי שאני בת דודה שלו...חחחחחחחחח נמאס לי שלא מאמינים

גילווש

New member
את בת דודה של הראל מויאל???

איזה כיף לך ... לי יש קשר רחוק עם נינט..

יפה לכם...=]

חח מכירים את ציפי משהיד!?! היא קרובת משפחה שלי...=// היא לא באה לארועים בכללל...=// אני יודעת שזאת לא גאווה גדולה!

חחחחח לא כזה כיף להיות בת דודה שלו

הוא קרציההההההההה חחח באמת אבל הוא חמוד..לפעמיים הוא אוהב לעצבן אותי

חחח אני מתה עליוווווווווווווווווווו

כפרות עליווווו יום שלישי הייתה לו הופעה בלונה פארק היה לי כרטיסים ולא היה לי עם מי ללכתת אוףףף איך התבאסתייייי
תמסרי לו חג שמח =)

חחח שאלתי בפורום כולם אמרו שהם

לא יכולותתתת =/ והחברות שלי לא אוהבות אותו אוחח התעצבנתיייי

טוולי

New member
מאגניב=]].. נממ כנסי שניה=]]

חיחי.. פעם אחת דיברתי עם אחיינית שלו
הייה לי קול של ילדהה ממש ממש קטנה לא זוכרת תשם שלהה אבל היא ממש חמודה כשתהקשרתי אליו איזה פעם אחת.. אז היא ענתה

roncha12

New member
חג שמייחחח כולםםםםםםם

אופההה לא אוכלים לחםםםםםםםםםםםםםםםם =( דווקא מצות הם היו חייבים לאכול שם במצרייםם?!!??!?!? מבואסתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אבל לא נוראאא נסתדררר.. יש כריות כשרות לפסחח =)

תיכנסי רגע...תיכנסי ממה..

תקשיבי חברה שלי פשוט מתה עליו ברמות אולי דברי איתה? תביאי לי את האייסי או המסנג'ר שלך..פליז היא ממש תשמח!

גמני רוצההההההההההההה ../images/Emo13.gif

חח איזה דוחף אניייי לא אבל באמת כפרעלייך את יכולה להביא לי? אני מתה מתה מתה עליווו

yafit93

New member
את בת דודה שלו?! יאאא איזה כיף לך

אני מתה עליווווווווווווווווווווו

בנות...כנסו...

לכבוד חג הפסח עשיתי שיר על המוסביקה של אחד מי יודע?! קבלו=> אחד מי יודע?! אחד! אני יודע! אחד דיסק, דיסק, דיסק, דיסק, דיסק, שלחנויות בקרוב יוצא. שניים מי יודע?! שניים! אני יודע! שני רשמיים, אחד דיסק, דיסק, דיסק, דיסק, דיסק, שלחנויות בקרוב יוצא. שלושה מי יודע?! שלושה!אני יודע! שלושה קליפים, שני רשמיים, אחד דיסק, דיסק, דיסק, דיסק, דיסק, שבקרוב לחנויות הוא יוצא. ארבעה מי יודע? ארבעה! אני יודע! ארבעה סינגלים, שלושה קליפים, שני רשמיים, אחד דיסק, דיסק, דיסק, דיסק, דיסק, שבקרוב לחנויות הוא יוצא. חמישה מי יודע?! חמישה! אני יודע! חמישה מושלמים, ארבעה סינגלים, שלושה קליפים, שני רשמיים, אחד דיסק, דיסק, דיסק, דיסק, דיסק, שבקרוב לחנויות יוצא. ---------------------------------- ועכשיו התרגום: אחד- זה הדיסק שיוצא אוטוטו. שניים- שני הפורומים הרשמיים, זה והפורום הגדול. שלוש- קליפים- שמחה, אא"ל, וכמה אהבה בקרוב... ארבעה- סינגלים, הזדמנות שניה, אא"ל, שמחה, כמה אהבה. חמישה- מושלמייםם- גיים בויזזז- אביחי אדם ערן שרון ואושרי! אני יצירתית?!חחח

למעלה