ליום ראשון.

../images/Emo32.gif ליום ראשון.

שיהיה לכולם שבוע טוב ובהצלחה בכל הבחינות השבוע !!!! ויש לי שאלה אם כבר.. מה עם מפגש הפורום?? מתוכנן אישזהו מפגש החופש?? כי לא הייתי בשום מפגש והגיע הזמן לראות אותכם [ואתם אותי] אז יש מפגש? אם כן מתי?!?!?! שבוע טוב

li gueta89

New member
אנשים מה קורה לכם???

תצביעו לסינרגיה במבוקשיםם!!! הם ירדו למקום 8 תשלחווו עכשיווו SMS 2721 למספר 2424 ואני יודעת שאני משרשרת לא טוב, אם ההודעה הייתה למטה אף אחד לא היה רואה

GiLi73

New member
שבוע טוב/tapuzforum/images/emo9.gif

ונראה לי שעדיף שהמפגש יהיה בחופש הגדול, אחרי המועד ב` של אנגלית ומתמטיקה :)

דורה17

New member
אבלאבלאבל אני אהיה בקייטנה....

חח זה מצחיק להגיד את זה.... אפשר בתחילת יולי..אין ממש בגרויות ביולי... נכון? כאילו.. לי אין חחח אבל נראה לי שבאופן כללי חוץ מהמועדי ב' אין עוד בגרויות בחודש הזה....

דורה17

New member
ביולי.. חח אני עוד לא יודעת בדיוק מתי...

אבל זה 4 שבועות... נראה לי בערך בין הבגרות באנגלית לבגרות במתמטיקה היא מתחילה.... ככה זה היה שנה שעברה... ו.. זאת הקייטנה של אגד... אחלה קייטנה!

GiLi73

New member
אז אפשר לעשות מפגש בסוכות!

ומה עושים בקייטנה הזאת?

דורה17

New member
נההה זה רחוק מידי...

פסדר אפשר לסדר משו... אפשר גם באוגוסט... אלא אם כן אנשים מתגייסים ואז זאת בעיה... ו.. יש לה מלא פעילויות מגניבות כאלה... טיול יומיים בפארק מים, קאייקים (אם לא תהיה מלחמה) וזה חח עושים שם גם אחלה כסף! חחחח

מירוש 18

New member
יום חמישי הזה????

לא ניראה לי ההורים של טסים לחו"ל ואני שומרת על אחי אוףף מה זה ניראה לי בקצב הזה תיהיה פגישה ואני לא אגיע לאאאא אני חייבת לבוא ועוד לא ראיתי אף אחד מהפורם אף פעם

GiLi73

New member
לא... אחד מימיי חמישי בחופש..

בד"כ החיילות משתחררות ימי חמישי. לא??

למעלה