אני לא יודעת כלום אבלללל..
1.מאיה למדה ב... א.בית ספר ממלכתי ב.בית ספר דתי ג.פנימיה ד. בית ספר מיוחד לסלב. תשובה:ב' ואז היא עברה לאלדד.. 2.מאיה זכתה בתואר: א.נערת החן של נתניה ב.נערת החן של ת"א ג.נערת החן של חדרה ד.נערת החן של ישראל תשובה:א' 3.בעיקובות זכתיה בתואר זה: א.נשארה בבית ספר ב.לא קרה כלום ג.הוריה כעסו ד.נזרקה מבית הספר תשובה:ד' 4.מאיה הייתה בלהקת: א.השחפים ב.היסעורים ג.השמעונים ד.הכל עובר חביבי תשובה:א' 5.בצבא רצתה להיות ב.. א.בלהקה צבאית ב.בלהקת צבאית אך במיונים באחרונים נפלה ולא זכתה להופיע שם ג.בטייסת ד.בלהקת חיל החינוך תשובה: אין לי מושג.. אני ינחש ש-א' או ב' 6.לאחר מה שקרה עם הצבא מאיה עבדה ב... א.להקהת חתונות ב.להקת אירועים ג.להקה מקומית נתניה ד.לא עבדה כלל תשובה:א' 7.אחרי תשובה מספר 6 היא הייתה: א.סגנית הלהקה ב.סולנית הלהקה ג.לא עבדה כלל בשום להקה ד.מלווה קולית תשובה:ב' 8.לפני רוברטו היא הייתה חתומה ב: א.הד ארצי ב.בהד ארצי וגם בהליקון ג.בשום חברה ד.הליקון תשובה:ד' 9.ב 2004 השתתפה בתצוגת קולקציית הקיץ של: א."כאוס" ב."אופנה" ג."כאוסה" ד."כאסונה" תשובה:א' 10.מאיה זכתה בתארים הבאים

ללא עמ"י) א.זמרת השנה ב.תגלית השנה ג.זמרת השנה ואשת השנה ד.אשת השנה. תשובה:ג' 11.מאיה השתתפה בפסטיגל: א."פסטיגל מהדמיון" ב."פסטיגל מהאגדות" ג."פסטיגל 2005" ד."פסטיגל 2004 " תשובה:ד' נראה לי.. 12.בקדם אירוויזיון מאיה שרה עם: א.חיים משה ב.אדם ג.הראל מויאל ד.הראל סקעת תשובה: ד' 13.בכמה זכה השיר "סיפור מכור" בהורדות הסוללריות: א.24490 ב.24491 ג.24492 ד.24493 תשובה: מאיפה לי לדעת?! אני ינחש ש..ג' 14.ואילו הלב זכה ב: א.רינטוגן השנה ב.רינטוגן הזהב ג.רינטוגן פלטינה ד.רינטוגן התגלית תשובה: ג' 15.וכמה זכה "הלב" בהורדות לסוללריות: א.40101 ב.40100 ג.40102 ד.40103 תשובה: אין לי שמץץ אני ינחש שב' 16.באיזה תאריך יצא הסינגל "רק אותך רוצה": א.ב 23 ביולי ב.ב 21 ביולי ג.ב 20 ביולי ד.ב 24 ביולי תשובה: א' אולי..? 17.מי מכבב בקליף של השיר "רק אותך רוצה": א.אגם רודברג ב.דודו טופז ג.דודי מליץ ד.משה דץ תשובה: ג' 18.שם הדמות שמאיה גילמה בסרט"ימים של אהבה": א."מרגלית דהאן" ב."מרגלית" ג."מרגלית צנעני" ד."מרגלית כהן" תשובה: נראה לי שא'.. חחח 19.מאיה גילמה בסרט: א.מלצרית שרוצה להצליח בתחום השירה ב.עובדת במסעדה שרוצה להצליח בתחום השירה ג.עובדת במסעדה ד.מלצרית תשובה:א' 20.מאיה הובילה ככדוגמנית בחברת בגד הים: א.לא היה ולא נברא ב."גו אנדרס" ג."גו און" ד."גו אנדר" תשובה:ד' 21.בפרסי העמ"י ב 2005 מאיה זכתה: א.זמרת השנה ב.זמרת השנה ותגלית השנה ג.תגלית השנה ד.שיר השנה תשובה:זמרת ופריצה לא..? 22."סיפור המכור" כאלבום זכה ב: א.אלבום זהב ב.אלבום פלטינה ג.לא זכה במשהו מיוחד ד.אלבום זהב+אלבום פלטינה תשובה:לא יודעת אוופפ אני ינחש שב'\= 23.ב"סלב ממליץ" היא אומרת: א."תהיו נאמנים לעצמכם ותלכו עם תחושות הבטן והאינטואיציות שלכם ואל תוותרו על שום חלום". ב. "אל תהיו נאמנים לעצמכם ותלכו עם תחושות הבטן והאינטואיציות שלכם ואל תוותרו על שום חלום". ג."תהיו נאמנים לעצמכם ואל תלכו עם תחושות הבטן והאינטואיציות שלכם ואל תוותרו על שום חלום". ד."תהיו נאמנים לעצמכם ותלכו עם תחושות הבטן והאינטואיציות שלכם ותוותרו על שום חלום". תשובה: א'[= 24.שמה של אמא של מאיה הוא: א.ירדנה ב.סימון ג.סימונה ד.סנדרה תשובה:ב'